Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти вимагають хабарі за проїзд без номерних знаків РФ: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти вимагають хабарі за проїзд без номерних знаків РФ: деталі

Загарбники посилили тиск на мешканців окупованих територій, які не отримали російські документи

15 грудня 2023, 18:26
Поділіться публікацією:

Російські загарбники вимагають хабарі у мешканців окупованих територій, які переміщаються автомобілями без російських номерних знаків та не мають водійських посвідчень країни-агресора. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає портал "Коментарі".

Окупанти вимагають хабарі за проїзд без номерних знаків РФ: деталі

Росіяни продовжують репресії проти мешканців окупованих територій. Фото з відкритих джерел

"На тимчасово окупованих територіях росіяни вимагають гроші в українців, які не отримали російські посвідчення та номерні знаки. Ворожі солдати зупиняють на кожному блокпості тих, хто відмовився отримувати російські документи, та вимагають хабарі до 20 тисяч рублів за право їхати далі", — повідомив Центр спротиву.

Якщо ж водії відмовляються давати хабарі, росіяни вилучають посвідчення для нібито перевірки на справність, розповіли у Спротиві. 

У Центрі спротиву зазначили, що окупанти змушують українців отримувати російські номерні знаки та водійські посвідчення, але не мають успіхів.

За інформацією Центру, більшість мешканців окупованих регіонів відмовляються від ініціатив агресора або ігнорують їх.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбницькі війська останні три дні намагаються здійснювати посилені штурми позицій ЗСУ в Донецькій області. Окупанти не зменшують кількості бойових зіткнень в операційній зоні ОСУВ "Таврія". Три дні поспіль-близько 80 штурмових дій щодобово. Переважна більшість — у Донецькій області. Штурмові групи в основному до 20 осіб. Діють, зокрема, і за підтримки бронетехніки. Знищено 23 одиниці військової техніки ворога. Йдеться про 1 танк, 10 бойових броньованих, 2 артилерійські системи, 3 ПТРК, 1 БпЛА, 4 автомобілі, 2 одиниці спецтехніки та 2 склади боєприпасів. Ще 20 одиниць техніки ворога пошкоджено.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини