Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти вихваляються, що «знищили» ще дві установки Patriot
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти вихваляються, що «знищили» ще дві установки Patriot

Російські ЗМІ з посиланням на джерела у силових структурах країни-агресора стверджують, що під час ракетного удару по Києву вдалося пошкодити дві установки Patriot

25 березня 2024, 13:52
Поділіться публікацією:

Російські ЗМІ з посиланням на джерела у силових структурах стверджують, що 25 березня під час удару по Києву вдалося пошкодити ЗРК "Патріот". За їхньою інформацією, нібито ударів було завдано по аеропорту Жуляни, де начебто і знаходилися ЗРК Patriot .

Окупанти вихваляються, що «знищили» ще дві установки Patriot

ЗРК Patriot

При цьому джерела в силових структурах країни-агресора стверджують, що нібито серед членів екіпажів знаходилися "найманці з країн НАТО".

Про те, що нібито Росія зуміла пошкодити дві системи Patriot, повідомив у Телеграмі воєнкор країни-агресора Андрій Руденко. При цьому він цинічно заявив, що ЗРК нібито "часто плутали координати, стріляючи по житлових будинках у Києві".

Нагадаємо, 25 березня Росія вдарила балістичними ракетами по Києву. За інформацією міської влади, уламки ракет впали у Печерському, Солом'янському, Голосіївському та Дарницькому районах. Через це пошкоджено дві багатоповерхівки, постраждали 7 людей.

Також портал "Коментарі" розповідав, що раніше росіяни нібито пошкодили в Україні дві установки ЗРК "Патріот". Раніше видання Forbes повідомило, що Україна могла вперше втратити дві пускові установки Patriot. Тоді йшлося про те, що ці устновки знаходилися недалеко від фронту. Можливо, вони займалися тим, що збивали російські літаки.

Відомо, що за екіпажем ЗРК "Патріот" стежив російський дрон. Він передав координати і тоді оперативно без погодження було ухвалено рішення завдати удару балістичними ракетами. Експерти говорили, що в цьому плані російська армія вдосконалилася, адже вже не чекала дозволу на завдання удару, операцію було проведено максимально швидко.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

25 березня 2024, 14:10

Брехня Києву ніщо не загрожує.


Новини