Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти "вигадали" новий метод прискорення паспортизації українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти "вигадали" новий метод прискорення паспортизації українців

Неофіційне розпорядження на такі дії видала окупаційна адміністрація на захопленій частині Херсонщини

10 травня 2023, 12:15 comments1604
Поділіться публікацією:

Російські загарбники "вигадали" новий метод прискорення паспортизації на тимчасово окупованих українських територіях – вони навмисне псують документи українців. Неофіційне розпорядження на ці варварські дії видала окупаційна адміністрація тимчасово захопленої частини Херсонщини. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише Центр стратегічних комунікацій.

Окупанти "вигадали" новий метод прискорення паспортизації українців

Російський паспорт. Фото з відкритих джерел

Зазначається, що спостерігається зміна підходу до процесу паспортизації більш агресивну модель.

"Окупанти надають російському паспорту статус документа для "виживання" — від виїзду за межі міст до медичних послуг, що фактично ставить місцеве населення в обставини непереборної сили. У ЦНС додають, що Кремль все сильніше тисне на своїх маріонеток, щоб ті прискорювали темпи насильницької паспортизації", — йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що країна-агресор змушує українців отримувати свої паспорти на тимчасово окупованих територіях. В офісі українського омбудсмена зазначають, що це свідчить про абсолютне насильство загарбників над громадянами України.

Читайте на порталі "Коментарі" — Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець вважає, що для збереження життя українці на тимчасово окупованих територіях мають брати російські паспорти, щоб забезпечити своє виживання. У свою чергу віце-прем'єр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук закликає не робити цього. І вимагає від Червоного Хреста змусити росіян відкрити гуманітарні коридори для виїзду всіх охочих з окупації. Хто має рацію, хто немає в даній ситуації? Про що говорить прискорення роспаспортизації на тимчасово окупованих територіях? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/spravdi/28892
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини