Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти "віджимають" в українців житло: як це відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти "віджимають" в українців житло: як це відбувається

Загарбники відбирають житло в українців

2 грудня 2023, 18:08
Поділіться публікацією:

Російські загарбники "віджимають" помешкання у мешканців окупованих територій України. Про це повідомив мер тимчасово окупованого Мелітополя Запорізької області Іван Федоров, повідомляє портал "Коментарі".

Окупанти "віджимають" в українців житло: як це відбувається

Росіяни тероризують мешканців окупованих територій. Фото з відкритих джерел

За словами Федорова, від свавілля загарбників не рятує навіть наявність у власника житла паспорта РФ.

Мелітопольський голова описав схему, за якою окупанти відбирають в українців їхню приватну власність.

"На всі квартири ліплять папірець, що житло визнане "безхазяйним" і вимагають власників протягом трьох днів з’явитися в окупаційні органи "влади" з правовстановлюючими документами. Якщо власники не приходять – квартиру віддають окупантам, "гастролерам" або місцевим зрадникам", — розповів Іван Федоров.

Якщо ж власники помешкання приходять, повідомив мер Мелітополя, то їхні дані заносять до реєстру та запевняють, що на їхню квартиру ніхто не претендує, однак через деякий час історія повторюється. 

"Скаржитися не рекомендується. Але якщо навіть звернення і є, то вони безрезультатні, позаяк мешканці окупованих територій росіян точно не хвилюють", — додав Іван Федоров.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що так звана окупаційна адміністрація Херсонської області змушує місцевих співробітників бюджетної сфери відправлятися до Москви для участі у пропагандистській виставці “Росія". На виставці росіяни "намагаються переконати самих себе в успіхах своєї країни-терориста", демонструючи крадені технології, вигадані досягнення та окуповані регіони. Сама виставка функціонує з листопада і є частиною передвиборчої програми міжнародного злочинця Володимира Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини