Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти змушують мешканців Херсонщини агітувати за Путіна: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти змушують мешканців Херсонщини агітувати за Путіна: що сталося

Бюджетників з Херсонщини змушують брати участь у пропагандистських заходах РФ

1 грудня 2023, 17:20
Поділіться публікацією:

Так звана окупаційна адміністрація Херсонської області змушує місцевих співробітників бюджетної сфери відправлятися до Москви для участі у пропагандистській виставці “Росія". Про це повідомляє Центр національного спротиву, пише портал "Коментарі".

Окупанти змушують мешканців Херсонщини агітувати за Путіна: що сталося

Росіяни використовують у пропаганді мешканців Херсонщини. Фото з відкритих джерел

"Поїздка має відбутися 13 грудня, коли на виставці відкриють стенд тимчасово захоплених територій Херсонщини. Сама виставка функціонує з листопада і є частиною передвиборчої програми міжнародного злочинця Володимира Путіна", — повідомили у Центрі спротиву.

У Центрі зазначили, що на виставці росіяни "намагаються переконати самих себе в успіхах своєї країни-терориста", демонструючи крадені технології, вигадані досягнення та окуповані регіони.

"Все це має справити враження на пересічного росіянина, аби він проголосував на виборах за Путіна, хоча результат таких виборів вже давно розписаний у Кремлі", — наголосили у Спротиві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у тимчасово захопленому місті Енергодар Запорізької області новоприбулі російські військовослужбовці заселяються у квартири місцевих мешканців. Спорожнілі помешкання росіяни обліковують, після чого передають їх у користування місцевим колаборантам, військовим та їхнім родинам. Такі дії допустимі для окупантів, позаяк у РФ не існує поняття “приватна власність” та абсолютно відсутня культура поваги до приватної власності.

"Коментарі" також писали, що на тимчасово окуповані території Луганської області прибула нова партія вчителів з Росії, які займатимуться русифікацією місцевих школярів. Нову партію "гастролерів" з Тюмені окупанти завезли до шкіл міста Сорокине.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини