Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти відступили по шести напрямках у Луганській області, - Гайдай
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти відступили по шести напрямках у Луганській області, - Гайдай

Загалом літаки окупантів завдали авіаударів поблизу чотирьох населених пунктів

28 серпня 2022, 11:20 comments1979
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що росіяни вже давно відрапортували про повне захоплення Луганської області, насправді досі окупантам не вдається вийти на адміністративні кордони регіону. Так, російські загарбники намагалися наступати із шести різних напрямків у Луганській області. Зрештою, на кожному з них отримали жорстку відсіч українських бійців. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на голову Луганської ОВ Сергія Гайдая в Telegram.

Окупанти відступили по шести напрямках у Луганській області, - Гайдай

Сергій Гайдай. Фото: прес-служба ЛОГА

За його словами, масований обстріл населених пунктів та укріплень ЗСУ на межі двох областей противник не припиняє ані на день, а основні зусилля зосередив на Бахмутському напрямку, куди і намагається прорватися із декількох міст та сіл в Луганській області.

"Вчора росіяни хотіли пробити оборону ЗСУ у шістьох різних місцях. Двічі організовували штурм за підтримки авіації. Втім, нашим військовим вдалося зупинити кожен із цих наступів і відкинути ворога. Уточнену інформацію про втрати, як завжди, дізнаємося через декілька годин", — написав Гайдай.

Він також зазначив, що загалом літаки окупантів завдали авіаударів поблизу чотирьох населених пунктів.

"Лише за ніч, що минула, 17 разів зафіксовані артилерійські обстріли з боку росіян. У п’ятьох випадках вони використовували установки залпового вогню. Чотири рази до атак залучалися танки", — додав Гайдай.

Нагадаємо, за даними ранкового Генштабу, ворог отримав жорстку відсіч і змушений був відійти на основних трьох напрямках, де Росія зосереджує сили, а саме: Слов'янському, Бахмутському та Авдіївському.

Читайте також на порталі "Коментарі" — екс-командувач силами США в Європі розповів, як ЗСУ відкинути РФ на позиції до 24 лютого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kissa

28 серпня 2022, 13:22

Зачем дарить цветы и подарки, выпрашевать у жены, снимать проститутку если можно просто потрахаться. СEKC Знакомства: бесплатно, анонимно, быстро. Можешь сам убедиться, вот ссылка ----- https://tinylink.is/devka


Новини