Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти вдарили ракетами по Покровську: загинули понад 10 людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти вдарили ракетами по Покровську: загинули понад 10 людей

Серед загиблих у Покровську є діти

6 січня 2024, 19:10
Поділіться публікацією:

Російські загарбники завдали ракетного удару по місту Покровськ Донецької області. Внаслідок обстрілу загинули понад 10 людей, серед загиблих є діти. Про це повідомив у Telegram президент України Володимир Зеленський, передає портал "Коментарі".

Окупанти вдарили ракетами по Покровську: загинули понад 10 людей

РФ регулярно обстрілює міста на Донбасі. Фото з відкритих джерел

Український президент повідомив, що наразі в Покровську та Покровському районі триває рятувальна операція після російського ракетного удару.

Володимир Зеленський зазначив, що окупанти завдали удару по місту ракетами С-300. До рятувальних робіт та розбирання завалів залучені рятувальні сили і техніка ДСНС.

"Удар росіян був просто по звичайній житловій забудові, по приватних будинках. Станом на цей час відомо про загибель понад десяти людей, і серед них – діти, на жаль… Мої співчуття всім, хто втратив рідних і близьких. Усім пораненим надається необхідна допомога", — розповів Володимир Зеленський.

Президент України наголосив, що Росія повинна завжди відчувати, що жоден із таких ударів без наслідків для неї не минеться.

"Ми маємо це забезпечити – нашою силою, власними оборонними та політичними спроможностями", — додав Володимир Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що офіційні особи Білого дому та Пентагону попередили, що США скоро не зможуть утримувати українські батареї Patriot з ракетами-перехоплювачами, вартість яких може становити 2-4 млн. доларів за штуку. Коли 4 травня була збита перша російська балістична ракета, всі були дуже здивовані, але після цього довіра до обладнання зросла.

"Коментарі" також писали, що російська влада готує військове вторгнення у країни Європейського Союзу, це може статися не пізніше 2025 року. Польща усвідомлює загрозу з боку РФ, а напад можливий, коли у США влада буде переходити від Джо Байдена до новообраного президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини