Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти вдарили по гуртожиткам та ліцею на Київщині: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти вдарили по гуртожиткам та ліцею на Київщині: є загиблі

Рятувальники продовжують розгрібати завали з-під зруйнованих будівель

22 березня 2023, 09:37 comments1318
Поділіться публікацією:

У Київській області внаслідок нічної атаки дронів пошкоджено гуртожитки та ліцей у місті Ржищів. Відомо про трьох загиблих, також під завалами можуть бути люди. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на ДСНС та Офіс генпрокурора.

Окупанти вдарили по гуртожиткам та ліцею на Київщині: є загиблі

Під час атаки дронів РФ вдарила по гуртожиткам та ліцею на Київщині. Фото: facebook.com/MNS.GOV.UA

"Вночі 22 березня у м. Ржищів Київської області внаслідок ворожої атаки частково зруйновано 4-й та 5-й поверхи двох п'ятиповерхових гуртожитків та триповерховий навчальний корпус професійного ліцею з подальшим горінням", — йдеться у повідомленні.

За даними рятувальників, о 06:50 пожежу було ліквідовано на площі 330 кв.м.

"Станом на 07:00 загинуло 3 особи, травмовано 2 особи та врятовано 1 людину. Ймовірно, під завалами перебувають 4 особи", — йдеться у ДСНС.

Наразі на місці події залучено 111 осіб та 28 одиниць техніки, працює мобільно-оперативна група. Розбір завалів та пошуково-рятувальні роботи продовжуються.

За даними Офісу генпрокурора, ворожі дрони потрапили до гуртожитків в Обухівському районі. Внаслідок влучення були зруйновані верхні поверхи будівель, сталося загоряння.

"В результаті атаки 3 особи загинули, у тому числі водій швидкої медичної допомоги, який приїхав на виклик. За попередніми даними до медичного закладу госпіталізовано 7 осіб, серед яких 11-річна дитина", — повідомили у прокуратурі.

За даними правоохоронців, триває пошук трьох цивільних осіб, які можуть перебувати під завалами.

У Київській обласній прокуратурі вже розпочато розслідування щодо кримінального провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 УКК).

Зазначимо, російські війська сьогодні вночі, 22 березня, завдали масованого авіаційного удару з використанням БПЛА "Шахед-136". За попередніми даними, ворог запустив 21 дрон, 16 з яких було знищено українськими силами ППО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини