Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти вдарили по центру Харкова – багато поранених: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти вдарили по центру Харкова – багато поранених: подробиці

Пожежа охопила дитсадок, багато руйнувань

9 вересня 2022, 15:34 comments2105
Поділіться публікацією:

Вдень 9 вересня російські війська завдали нових ударів по центру Харкова, пошкодивши дитячий садок, школу та дитячий будинок творчості, є щонайменше 10 постраждалих, у тому числі дітей. Як передає видання "Коментарі", про це повідомив мер міста Ігор Терехов у Telegram.

Окупанти вдарили по центру Харкова – багато поранених: подробиці

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Пізніше Терехов повідомив, що є прильоти до приватних будинків, у деяких із них почалися пожежі. Також зафіксований ворожий снаряди потрапили до дитячого будинку творчості, школи та об'єкту спортивної інфраструктури. Горить дитячий садок у центральній частині Харкова.

Місцеві ЗМІ повідомляють про приїзд до центру міста швидкої, яка забрала дітей із пораненнями.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у своєму зверненні президент Зеленський повідомив, що з 1 вересня ЗСУ звільнили понад 1000 квадратних кілометрів української території. Також прозвітував про переговори з держсекретарем США Ентоні Блінкеном, який без анонсування візиту побував в Україні. А ще подякував голові Білого дому Джо Байдену за виділення нового пакету оборонної допомоги України у розмірі 675 млн. доларів. Про що говорять відповідні меседжі – як із боку Зеленського, так і з американського боку? Які зміни в російсько-українському конфлікті можливі в найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Євросоюз зможе відмовитися від російських енергоресурсів вже через 6-7 місяців. Таку заяву зробила голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн. Чи це реально? Які втрати у такому разі загрожують росії (і не лише їй)? Що за такого розкладу буде з українською ГТС? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини