Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти вдарили Іскандерами по місцю збору Сил Оборони – DeepState
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти вдарили Іскандерами по місцю збору Сил Оборони – DeepState

Трагедія сталася на Сумщині поблизу кордону з рф

11 вересня 2024, 08:55 comments2687
Поділіться публікацією:

Трагічні кадри удару Іскандерами по місцю збору або шикування на відкритій місцевості Сил Оборони біля Бездрика на Сумщині опублікували аналітики проєкту DeepState, інформує портал "Коментарі".

Окупанти вдарили Іскандерами по місцю збору Сил Оборони – DeepState

Кадри удару по ЗСУ. Фото: DeepState

Зазначається, що відео було опубліковане 4 вересня на багатьох пропагандистських ресурсах, де видно момент удару Іскандерами по скупченню наших бійців на відкритій місцевості.

"Тільки зараз нам стало відомо про деталі даної трагедії. Озвучувати підрозділ та кількість втрат ми не будемо, але подібне не повинно повторюватися.

Тому до уваги всім військовослужбовцям, в тому числі прибувшим з НЦ, що подібні збори не повинні відбуватися. Бездрик знаходиться у 33 км від ДКУ і виявилося, що це ніяк не безпечне місце для подібного", – зазначили у DeepState.

Нагадаємо, раніше у вівторок 3 вересня російські окупанти завдали удару по Полтаві двома балістичними ракетами "Іскандер-М". Влучання було по території навчального закладу й сусідньої лікарні, частково зруйновано одну з будівель військового Інституту зв'язку.

5 вересня у ДСНС повідомили про завершення рятувально-пошукової операції. Внаслідок удару загинуло 55 людей, 8 вересня начальник Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін повідомив, що в лікарнях померло троє постраждалих, загальна кількість загиблих зросла до 58 осіб. Поранення отримали понад 328 людей.

Кримінальне провадження щодо ракетного удару РФ по навчальному центру в Полтаві відкрило ДБР. Досудове розслідування за фактом зазіхання на територіальну цілісність України розпочала прокуратура. До оперативного розслідування залучили Військову службу правопорядку у ЗСУ, хочуть з'ясувати, чи зроблено достатньо, щоб уникнути загибелі військовослужбовців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини