Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти скинули вибухівку на цивільне авто: є загиблі та поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти скинули вибухівку на цивільне авто: є загиблі та поранені

Двоє загиблих та поранені внаслідок атак ворожих БпЛА на Херсонщині — розпочато розслідування

сьогодні, 16:06
Поділіться публікацією:

За процесуального керівництва Бериславської окружної прокуратури розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів і звичаїв війни (ч. 1, 2 ст. 438 КК України). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Херсонської обласної прокуратури.

Окупанти скинули вибухівку на цивільне авто: є загиблі та поранені

Обстріляний автомобіль. Фото: прокуратура

За даними слідства, 14 жовтня 2024 року російські військові поблизу одного з населених пунктів Бериславського району спрямували FPV-дрон на цивільний автомобіль, у якому перебувало п’ятеро людей.

Внаслідок атаки двоє жінок, 72 і 56 років, отримали травми, несумісні з життям. Поранення дістали 72-річний чоловік і 63-річна жінка. Водій не постраждав.                                        

Близько 10:00 ранку внаслідок скидання вибухівки з дрона в селі Новоолександрівка, поранення отримав 68-річний чоловік, який рухався на велосипеді.                                     

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Херсонщині окупанти скинули вибухівку на цивільного чоловіка

Учора вдень окупанти скинули вибухівку з дрона на 34-річного чоловіка, котрий рухався на мопеді по дорозі Новодмитрівка-Кізомис на Херсонщині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Херсонської обласної військової адміністрації.

На жаль, поранення виявились смертельними. Потерпілий загинув на місці. На відео, які нещодавно опублікували пропагандисти, видно, як чоловік рухається стежкою, а окупанти намагаються влучити в нього. На відео терористи наклали веселу музику, чим ще раз доводять свою цинічність під час вбивств мирних людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини