Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Херсонщині окупанти скинули вибухівку на цивільного чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

На Херсонщині окупанти скинули вибухівку на цивільного чоловіка

Ще одна людина на Херсонщині стала жертвою російської агресії

сьогодні, 07:48
Поділіться публікацією:

Учора вдень окупанти скинули вибухівку з дрона на 34-річного чоловіка, котрий рухався на мопеді по дорозі Новодмитрівка-Кізомис на Херсонщині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Херсонської обласної військової адміністрації.

На Херсонщині окупанти скинули вибухівку на цивільного чоловіка

Окупанти вбили мирного мешканця. Фото: скріншот з відео

На жаль, поранення виявились смертельними. Потерпілий загинув на місці.

На відео, які нещодавно опублікували пропагандисти, видно, як чоловік рухається стежкою, а окупанти намагаються влучити в нього. На відео терористи наклали веселу музику, чим ще раз доводять свою цинічність під час вбивств мирних людей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

DeepState: росіяни розстріляли українських військових, які здалися в полон в Курській області

"Кацапські виродки вчергове порушили правила та звичаї ведення війни — розстріляно 9 українських військових на Курщині", — сказано в повідомленні аналітиків проєкту. У DeepState відзначили, що від своїх джерел у 1 ОТБр отримали інформацію про те, що російські окупанти 10 жовтня розстріляли дронщиків та суміжників в районі населеного пункту Зелений Шлях.

"Додаткові деталі обставин з'ясовуються, але відомо, що хлопці виходили на позиції з думками, що вони у відносному тилу, але вже змушені були вступати в контакт з ворогом та відстрілювались. Проте кількість БК була обмежена і вони були вимушені здатися", — сказано в повідомленні.

Загалом, відзначають аналітики DeepState, ситуація на Курщині не така радісна. Сили Оборони проводять стабілізаційні заходи, але відновити втрачене вкрай важко.

"Ми обговорили дану ситуацію з іншими офіцерами та командирами на різних ділянках. Екіпажам БПЛА варто серйозніше ставитися до можливості прориву ворога на їх позиції та не нехтувати безпекою", — сказано в повідомленні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини