Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти рф нарощують систему ППО в окупованій області: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти рф нарощують систему ППО в окупованій області: подробиці

Російські окупанти нарощують систему протиповітряної оборони на тимчасово захопленій території Херсонської області

19 червня 2022, 19:58
Поділіться публікацією:

При цьому, російські військовослужбовці добудовують та вдосконалюють системи наявного  інженерного обладнання, яке є на першому та другому рубежах оборони  південного  фронту.

Окупанти рф нарощують систему ППО в окупованій області: подробиці

Російські військові нарощують систему ППО (фото з відкритих джерел)

Про це повідомляють представники Генерального  штабу  вітчизняних ЗСУ, сьогодні,  19 червня.

"На Південнобузькому напрямку ворог обстрілював мирні населені пункти Лимани, Лупареве, Нова Зоря, Таврійське, Новогригорівка, Білоусове, Князівка, Тополине, Велика Костромка та Осокорівка. Противник вдосконалює інженерне обладнання першого та другого рубежів оборони", — наголошують в своєму повідомленні військовослужбовці Генерального штабу Збройних сил України.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ЗСУ знищили пункт управління 20-ї армії РФПредставники  Міністерства внутрішніх справ дали коментар щодо інформації про  те, що військовослужбовці ЗСУ  ліквідували пункт, з якого здійснювалось  управління 20-ю загальновійськовою  армією  рф. Про деталі успішної  операції  повідомив радник очільника  Міністерства внутрішніх справ Віктор Андрусів. Як зазначив Віктор  Андрусів,  в цей час Міністерство  не володіє точними даними  про  втрати російських окупантів. Але, в аналогічних військових  центрах працює від 200 до 300 осіб, а очолює таку структуру  офіцер, рангом не нижче  полковника.  Тому мова йде про знищення більше 40  загарбників рф, які належать до вищого командного управління 20 загальновійськової армії та представляють  чергову зміну 533 командно-розвідувального центру — в/ч 32801, Воронеж, ГРУ російського Генерального штабу. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини