Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ знищили пункт управління 20-ї армії РФ: загинули десятки окупантів вищої командної ланки
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили пункт управління 20-ї армії РФ: загинули десятки окупантів вищої командної ланки

Зазвичай у таких центрах працює від 200 до 300 осіб

19 червня 2022, 19:23
Поділіться публікацією:

Представники  Міністерства внутрішніх справ дали коментар щодо інформації про  те, що військовослужбовці ЗСУ  ліквідували пункт, з якого здійснювалось  управління 20-ю загальновійськовою  армією  рф.

ЗСУ знищили пункт управління 20-ї армії РФ: загинули десятки окупантів  вищої командної ланки

У МВС підтвердили знищення пункту управління 20-ї армії РФ (фото з відкритих джерел)

Про деталі успішної  операції  повідомив радник очільника  Міністерства внутрішніх справ Віктор Андрусів за посередництвом свого  Телеграм-каналу.

"Підтверджую, що вчора був знищений пункт управління 20 армії РФ. Але важливе уточнення: це був не командний пункт, командно-розвідувальний центр. Туди стікається вся розвідінформація, обробляється, аналізується і передається в штаб", — написав  радник Міністра.

Як зазначив Віктор  Андрусів,  в цей час Міністерство  не володіє точними даними  про  втрати російських окупантів. Але, в аналогічних військових  центрах працює від 200 до 300 осіб, а очолює таку структуру  офіцер, рангом не нижче  полковника.

 Тому мова йде про знищення більше 40  загарбників рф, які належать до вищого командного управління 20 загальновійськової армії та представляють  чергову зміну 533 командно-розвідувального центру — в/ч 32801, Воронеж, ГРУ російського Генерального штабу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що росіяни не можуть просунутися ні на Луганщині, ні на Донеччині. У Кремлі явно не розраховували, що, покинувши такі сили, битва за Донбас затягнеться так довго. І зараз усе пішло не за сценарієм росіян.  Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай. Глава Луганської ОВ зазначив, що російське командування робило ставку на те, що зламати оборону ЗСУ вдасться за рахунок масованої атаки, переваги в живій силі. Саме тому супротивником накопичувалися резерви та вівся масований артилерійський обстріл.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини