Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти рф дають шалені хабарі, щоб не потрапити на війну: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти рф дають шалені хабарі, щоб не потрапити на війну: подробиці

Стільки коштують документи про "демобілізацію" військовослужбовця з армії РФ та повернення додому

30 червня 2022, 22:10
Поділіться публікацією:

Загарбники готові  платити по 20 тисяч доларів хабарів, щоб дати драла з війни. Про це свідчить   діалог загарбників телефоном, який перехопили  фахівці СБУ. Названа сума -  це вартість  документів про "демобілізацію" військового з  російської армії РФ та  потім очікуване повернення додому.

Окупанти рф дають шалені хабарі, щоб не потрапити на війну: подробиці

російські окупанти платять хабарі, щоб не потрапити в армію (фото з відкритих джерел)

При цьому, батько, який попав під  мобілізацію  в "ДНР",  повідомляє  сину, що хоче вийти на зв'язок із людьми, які б  посприяли їм обом "демобілізуватися".

Старший співрозмовник  стверджує, що готовий для цих цілей   виставити на продаж своє авто.

Проте син  каже, що цього мало, бо за  так послугу  вимагають 20 тис. доларів, а не 2 тис., як помилково сказали  батьку.

"Коли гребли тоді, то так, а зараз, коли люди тут сидять, — підняли вже .. Коротше, демобілізація коштує 20 тис. доларів", — сповіщає йому  син.

При цьому, співробітники  СБУ нагадують про безкоштовний альтернативний варіант цим грошам. Це — гаряча телефонна лінія 2402, зателефонувавши за цим номером, можливо  здатись  в полон і вберегти свої життя.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти бояться наступу ЗСУ – готові йти на радикальні кроки. Російські окупанти вже починають розуміти, що на них чекає, якщо ВСУ отримають так необхідне Україні важке озброєння, яке потрібно, щоб розпочати контрнаступ. Вже зараз російські військові сильно деморалізовані та бояться могутності українських захисників. Так один із бійців каже, що він і деякі його товариші по службі вже розглядають можливість самострілу, аби вирвати з України і повернутися назад до РФ.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/SBUkr/4540
comments

Обговорення


Новини