Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти бояться наступу ЗСУ – готові йти на радикальні кроки: аудіоперехоплення ГУР
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти бояться наступу ЗСУ – готові йти на радикальні кроки: аудіоперехоплення ГУР

Російський військовий розповів про настрої у лавах окупантів

16 червня 2022, 17:02
Поділіться публікацією:








Російські окупанти вже починають розуміти, що на них чекає, якщо ВСУ отримають так необхідне Україні важке озброєння, яке потрібно, щоб розпочати контрнаступ. Вже зараз російські військові сильно деморалізовані та бояться могутності українських захисників. Так один із бійців каже, що він і деякі його товариші по службі вже розглядають можливість самострілу, аби вирвати з України і повернутися назад до РФ. Як передає видання "Коментарі", відповідний аудіоперехоплення опублікувало Головне управління розвідки Міноборони України.

Окупанти бояться наступу ЗСУ – готові йти на радикальні кроки: аудіоперехоплення ГУР

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

З розмови загарбника та його дружини випливає, що дружини намагаються зробити все можливе, щоб повернути своїх чоловіків додому. Проте командування РФ відповідає відмовою.

Дружина окупанта каже, що командування не дає шансу повернути чоловіків додому, пояснюючи це тим, що заміну знайти дуже складно. Чи не повертають навіть тих, у кого закінчився контракт.

На таке твердження дружини окупант обурився, що, отже, дружини російських військових роблять недостатньо для повернення додому, на крайній випадок не звертаються безпосередньо до прокуратури.

Окупант зазначив, що, якщо не вдасться повернутися додому найближчим часом, то він і його товариші по службі готові йти навіть на найрадикальніші заходи, наприклад, стріляти в себе, щоб виявитися пораненим і потрапити додому.

За словами російського військового, вже зараз стає дуже страшно, коли чуєш вибухи і розумієш, що якщо прилетить десь поруч, то "залишаться від тебе одні кросівки".

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Кремлі заговорили про мир та поскаржилися на Україну: що пропонують.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини