Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти продовжують вести запеклі бої за два міста Донбасу, - Генштаб
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти продовжують вести запеклі бої за два міста Донбасу, - Генштаб

Російські загарбники продовжують вести запеклі бої за Бахмут та Мар'їнку

19 квітня 2023, 08:45
Поділіться публікацією:

Основні зусилля противник зосереджує на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямах. ЗСУ відбили більше 60 атак противника. Ворог кидає всі сили, щоб повністю захопити Бахмут і Мар'їнку, стираючи артилерією ці міста з землі. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться в оновленому зведенні Генерального штабу ЗСУ.

Окупанти продовжують вести запеклі бої за два міста Донбасу, - Генштаб

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Минулої доби противник завдав 4 ракетних і 60 авіаційних ударів, здійснив 58 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, постраждали і цивільні люди. Найзапекліші бої ведуться за Бахмут та Мар'їнку.

Повідомляється, що на Лиманському напрямку противник намагався покращити тактичне становище, вів безуспішні наступальні дії неподалік населеного пункту Діброва. Артилерійські обстріли зазнали Стельмахівка, Невське, Григорівка, Білогорівка Луганської області та Іванівка, Торське та Спірне — Донецької.

На Бахмутському напрямку ворог продовжує наступальні дії. Тривають тяжкі бої за місто Бахмут. У той самий час нашими захисниками відбито наступ противника у бік населеного пункту Ступочки. Від ворожих обстрілів постраждали Васюківка, Міньківка, Оріхово-Василівка, Новомаркове, Григорівка, Бахмут, Іванівське, Ступочки, Годинник Яр, Костянтинівка, Торецьк та Нью-Йорк Донецької області.

На Авдіївському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районах населених пунктів Степове, Бердичі, Авдіївка, Північне, Першотравневе та Невельське. Здійснив обстріл населених пунктів Новокалинове, Авдіївка, Тоненьке, Нетайлове та Первомайське Донецької області.

На Мар'їнському напрямку минулої доби наші захисники відбили численні ворожі атаки в районі населеного пункту Мар'їнка Донецької області. Водночас, ворожі обстріли зазнали Красногорівка, Мар'їнка, Перемога та Новомихайлівка.

Читайте також на порталі "Коментарі" — який кінець російсько-української війни влаштує Китай – чи можливий союз із РФ. Експерти детально проаналізували ситуацію в інтерв'ю ексклюзивному нашому виданню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxx

19 квітня 2023, 08:34

Не хватает секса или отношений? Красивые и не очень, свободные и замужные все они ищут мужчин. Здесь легко найти девушку, любовницу или телку на ночь, не упусти свой шанс----- https://urlis.net/club


Новини