Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти посилюють поліцейський режим на Запоріжжі: чого остерігатися місцевим мешканцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти посилюють поліцейський режим на Запоріжжі: чого остерігатися місцевим мешканцям

Росіяни посилюють перевірки на окупованих територіях Запорізької області

20 листопада 2023, 19:20
Поділіться публікацією:

Російські загарбники задля посилення поліцейського режиму встановлюють додаткові блокпости на окупованих територіях Запорізької області. Як пише портал "Коментарі", про це повідомляє Центр національного спротиву (ЦНС).

Окупанти посилюють поліцейський режим на Запоріжжі: чого остерігатися місцевим мешканцям

Загарбники посилюють режим перевірок в окупованій частині Запоріжжя. Фото з відкритих джерел

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області росіяни встановили додаткові блокпости.

У Спротиві відзначають, що перевірки окупантами цивільних автомобілів стали жорсткішими.

Зазначається, що для перетину блокпостів від місцевих мешканців вимагають показати так звані документи РФ.

За інформацією ЦНС, завдяки посиленному режиму перевірок ворог намагається знайти людей, які співпрацюють з Силами оборони України. А також у такий спосіб вони шукають дезертирів, які втекли з російської армії.

У Спротиві закликали українців, які продовжують жити в окупації, повідомляти Силам оборони інформацію про російських загарбників.

Раніше "Коментарі" писали, що російські окупанти у тимчасово окупованій Запорізькій області залишили людей без соціальних виплат. За словами мера Мелітополя Івана Федорова, поки місцевий російський гауляйтер Євген Балицький на камери пропагандистів обіцяє, що всі соціальні зобов'язання буде виконано, люди на окупованій частині області говорять правду. Працівникам водоканалу у Мелітополі не виплачують заробітну плату вже півтора місяці. Тим часом як колектив музичної школи місяць працював задарма. Окрім зарплат, росіяни затримують й інші соцвиплати.

"Коментарі" також повідомляли, що українським партизанам вдалося встановити, що росіяни активно споруджують вогневі позиції між Євпаторією та Сімферополем. Там вони зайняли розважальний комплекс "Сонечко". Окрім цього, вздовж траси з'явилися КПП.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини