Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти посилили репресії проти українців, які проживають поблизу фронту
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти посилили репресії проти українців, які проживають поблизу фронту

Ворог впроваджує жорсткі фільтраційні заходи

18 червня 2024, 23:16
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованій Донеччині російські загарбники посилили фільтраційні заходи.

Окупанти посилили репресії проти українців, які проживають поблизу фронту

Росіяни посилили перевірки мешканців в окупації. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, відбувається масова перевірка місцевого населення на лояльність до України. 

За інформацією Центру спротиву, в одному із сіл, які близькі до лінії зіткнення, ворог зігнав мешканців віком до 60 років у приміщення школи. При цьому у людей забрали усі засоби зв’язку та документи, а також заборонили виходити із місця тимчасово утримання до завершення фільтрації.

Зазначається, що чоловікам в окупації пропонують підписувати контракт з армією ворога, адже питання поповнення масштабних втрат окупантів зараз у кремлівських терористів стоїть дуже гостро.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на третьому році війни стало очевидно, що в Заходу немає чіткої стратегії завершення війни в Україні, вважає політолог Володимир Фесенко. Політолог відзначив, що станом на зараз є прагнення вирівняти ситуацію на фронті за рахунок європейської та американської допомоги, але залишається відкритим питання, як виходити на мирні перемовини без хоча б часткової перемоги та суттєвих успіхів України.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що під час написання творів в межах проведення підсумкових екзаменів у школах на тимчасово окупованих територіях Донеччини діти зауважили певну тенденцію. Якщо у роботі згадується ім’я Володимира Путіна, то оцінка буде обов’язково вищою. На тимчасово окупованих територіях України є великий кадровий дефіцит вчителів, оскільки більшість українських педагогів відмовилися співпрацювати з окупаційною владою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини