Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти почали вимагати від жителів видаляти додатки українських банків
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти почали вимагати від жителів видаляти додатки українських банків

Росіяни на тимчасово окупованих територіях вимагають прибрати з телефонів додатки українських банків, аби "протиснути" перехід на рублі.

12 січня 2023, 13:00
Поділіться публікацією:

Під час перевірок телефонів місцевих мешканців, окупанти вимагають видаляти додатки українських банків, зокрема Ощадбанку, Приватбанку та Монобанку. Про це пишуть “Коментарі” з посиланням на дані Центру національного спротиву. 

Окупанти почали вимагати від жителів видаляти додатки українських банків

Фото: https://pixabay.com/


“Пов’язано це з так званим указом переходу ТОТ на рублеву зону. Окупанти хочуть максимально обмежити користування гривнею серед місцевих мешканців”, — сказано в повідомленні. 


Згідно з інформацією Центру, окупанти на тимчасово окупованих територіях намагаються відшукати українське підпілля. Для цього посилили поліцейсько-адміністративний режим та активно перевіряють громадян. Зокрема, й телефони на блокпостах. 


У Центрі національного спротиву закликали бути обережними й за можливості покинути ТОТ. Крім того, там нагадали інструкцію щодо чистки телефону та поводження під час арештуТакож порадили стирати історію браузерів та відписуватися від українських телеграм-каналів перед тим, як вийти на вулицю. 


Раніше ми писали, що у Кремлі вже "готуються до певних подій", оскільки "люблять дати". Так, 24 лютого 2023 року в них прописана, як дата, коли Росія має здобути певний успіх і відзвітувати перед своїм суспільством – навіщо була потрібна так звана "військова спецоперація" і який її результат. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів секретар РНБО Олексій Данилов. Секретар РНБО прогнозує, що найближчі місяці будуть дуже важкими для України, адже Росія готується йти ва-банк, оскільки розтягувати війну довго Кремлю вже не дозволяють внутрішні проблеми в країні.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини