Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти почали рити окопи у Криму: супутникові знімки (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти почали рити окопи у Криму: супутникові знімки (ФОТО)

Піттет додав, що окупанти зводять оборонні позиції по всій північній частині Криму

9 листопада 2022, 22:24
Поділіться публікацією:

Росіяни почали копати окопи у північній частині тимчасово окупованого Криму. В мережі опублікували супутникові знімки. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на OSINT-фахівця Бенджаміна Піттета в Twitter.

Окупанти почали рити окопи у Криму: супутникові знімки (ФОТО)

Окопи росіян на півночі Криму (фото: twitter.com/COUPSURE)

"Думаю, ця тема вас здивує. Росія риє нові окопи на півночі Криму", — повідомив Піттет.

Він розповів, що росіяни почали рити окопи біля КПП "Чонгар", що між Херсонською областю та окупованим півостровом. Окрім цього, підготовку до оборонних споруд помітили й в районі Армянську у північно-західній частині Криму.

За словами Бенджаміна Піттета,  росіяни будують оборонні позиції по всій північній частині окупованої автономної республіки Крим.

Окупанти почали рити окопи у Криму: супутникові знімки (ФОТО) - фото 2
Окупанти почали рити окопи у Криму: супутникові знімки (ФОТО) - фото 3
Окупанти почали рити окопи у Криму: супутникові знімки (ФОТО) - фото 4

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російські окупанти в Херсоні відводять війська на лівий берег. Росіяни вирішили забрати свої окупаційні війська з Херсону на лівий берег Дніпра. Новий керівник російських окупаційних військ заявив, що рішення про відвід на лівий берег Дніпра непросте, але воно має допомогти зберегти боєздатність угруповань військ. Він повідомив, що в найближчі терміни буде здійснено маневр окупаційних військ  і з'єднання займуть підготовлені оборонні рубежі на лівому березі Дніпра. Міністр оборони погодився з пропозицією організувати оборону по рубежу річки Дніпро.

Також "Коментарі" писали про те, що в Зеленського відреагували на рішення РФ покинути Херсон.В Україні прокоментували рішення Кремля про відведення окупаційних військ на лівий берег Дніпра. Відтак, поки ще зарано говорити про те, що росіяни залишили місто, адже там лишається велика частина окупаційних військ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини