Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Зеленського відреагували на рішення РФ покинути Херсон
commentss НОВИНИ Всі новини

В Зеленського відреагували на рішення РФ покинути Херсон

Україна не бачить ознак того, що Росія покидає Херсон без бою,- сказав Михайло Подоляк

9 листопада 2022, 19:20 comments1941
Поділіться публікацією:

В Україні прокоментували рішення Кремля про відведення окупаційних військ на лівий берег Дніпра. Відтак, поки ще зарано говорити про те, що росіяни залишили місто, адже там лишається велика частина окупаційних військ. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на заяву радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка.

В Зеленського відреагували на рішення РФ покинути Херсон

Михайло Подоляк (фото з відкритих джерел)

"Дії говорять гучніше за слова. Україна не бачить ознак того, що Росія залишає Херсон без бою. У місті зберігається значна частина ru-угруповання, в регіон стягуються додаткові резерви", — заявив Подоляк.

Михайло Подоляк наголосив, що українська армія звільняє захоплені РФ території, спираючись на дані розвідки, а не  "зрежисовані телевізійні заяви".

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли, що окупанти покидають Херсон та відводять війська на лівий берег Дніпра.  Росіяни вирішили забрати свої окупаційні війська з Херсону на лівий берег Дніпра. Про це  на брифінгу повідомив керівник російських окупаційних військ в Україні Сергій Суровікін. Новий керівник російських окупаційних військ заявив, що рішення про відвід на лівий берег Дніпра непросте, але воно має допомогти зберегти боєздатність угруповань військ. Він повідомив, що в найближчі терміни буде здійснено маневр окупаційних військ  і з'єднання займуть підготовлені оборонні рубежі на лівому березі Дніпра. Міністр оборони погодився з пропозицією організувати оборону по рубежу річки Дніпро.

 Також "Коментарі" писали про те, що у Міноборони відповіли, чи буде додаткова мобілізація. Наразі в Україні не планують проводити додаткову мобілізацію, але все залежатиме від ситуації на фронті. Таку заяву зробила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини