Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти пішли в атаку одразу на два міста, - Генштаб
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти пішли в атаку одразу на два міста, - Генштаб

Протягом доби на фронті зафіксовано 36 бойових зіткнень

19 серпня 2023, 09:00 comments13737
Поділіться публікацією:

Росіяни не залишають спроб прорвати оборонні позиції ЗСУ та захопити Мар'їнку та Авдіївку. За минулі стуки супротивник кілька разів намагався штурмом йти на ці два населені пункти, але безуспішно. Також ворог не втратив інтерес до того, щоб прорватися до Красногорівки. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому зведенні Генштаб ЗСУ.

Окупанти пішли в атаку одразу на два міста, - Генштаб

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, минулої доби на фронті відбулося 36 бойових зіткнень. Як повідомив Генштаб ЗСУ, Сили оборони продовжують вести наступ на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на вже досягнутих рубежах та ведуть контрбатарейну боротьбу.

Водночас російський агресор атакував українські позиції одразу на кількох напрямках. Зокрема, на Куп'янському напрямку росіяни безуспішно намагалися наступати у районі Сіньківки Харківської області.

На Бахмутському напрямку наступальні дії агресора були зосереджені в районах на схід від Білої Гори та Торецька на Донеччині. Також росіяни не залишають спроб захопити Авдіївку, для чого вони атакували поблизу міста та в районі села Новокалинове. Аналогічно ворог намагається захопити Мар'їнку та Красногорівку.

Крім того, ворог веде безперервні обстріли населених пунктів уздовж усієї лінії фронту – від Чернігівської області до Херсона.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗСУ можуть розірвати сухопутний коридор РФ у Криму. На думку американських аналітиків, звільнення Мелітополя не є єдиним способом перерізання "сухопутного коридору" до Криму. Інститут вивчення війни вважає, що ЗСУ мають багато варіантів переривання критично важливих російських логістичних шляхів уздовж узбережжя Азовського моря.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини