Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти підтвердили, що пішли з Ізюму та інших населених пунктів
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти підтвердили, що пішли з Ізюму та інших населених пунктів

Окупанти заявляють, що справа не в договірняках і не в зраді

10 вересня 2022, 15:50 comments1745
Поділіться публікацією:

Російські війська залишили місто Ізюм та деякі інші населені пункти в Харківській області. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє так званий "перший заступник міністра інформації ДНР" Данило Безсонов у Telegram, також таку інформацію передає російське ЗМІ "РБК".

Окупанти підтвердили, що пішли з Ізюму та інших населених пунктів

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Безсонов визнав, що російські окупаційні війська справді вийшли з Ізюму. Також було ухвалено рішення відійти з інших населених пунктів Харківської області.

Таке рішення Данило Безсонов називає помилковим і звинувачує у його прийнятті найвище командування. При цьому бойовик заявляє, що тут ніякого "договорняка", як уже багато хто подумав чи зради, а є звичайна війна, в якій кожен воює так, як уміє.

За словами Данила Безсонова, у цій ситуації правильним буде зробити висновки та роботу над помилками, які припустилися на різних рівнях.

Російський "РБК" повідомляє, що вихід російських військ із Ізюму підтвердили також російські пропагандисти Олександр Коц та Євген Піддубний, які як воїнкори постійно були разом із російськими військами та висвітлювали події. Вони підтвердили, що якби окупанти не відступили, то рішення залишитися в захоплених раніше населених пунктах стало б для них катастрофою.

Читайте також на порталі "Коментарі" — реверанс Ердогана у бік Путіна – чи є небезпека для українсько-турецьких стосунків.

Також видання "Коментарі" повідомляло — президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган зробив низку явно проросійських заяв. Так, він погодився з президентом РФ Володимиром Путіним щодо того, що зерно з України нібито їде до "багатих" західних країн, а не до Африки та Азії. Крім того, розкритикував Захід через військову підтримку України та санкції проти РФ. Про що говорять дії та заяви Ердогана? Як українсько-турецькі відносини можуть розвиватися далі? "Коментарі" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

777

10 вересня 2022, 16:20

Зачeм дapить цвeты и пoдаpки, выпpашевать у жeны, снимать пpоститyткy если можно пpосто пoтpаxатьcя. Мoжeшь сам убeдитьcя, вот ccылка ----- https://0a.fit/zex


Новини