Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти обстріляли аеропорт у Кривому Розі
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти обстріляли аеропорт у Кривому Розі

Ворожа атака на Кривий Ріг

26 вересня 2022, 23:48 comments1011
Поділіться публікацією:

26 вересня  російська армія вдарила по аеропорту Кривого Рогу. На щастя, ніхто з людей не постраждав, але інфраструктура аеропорту була зруйнована. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на інформацію голови Дніпропетровської ОВА Валентина Різниченка.

Окупанти обстріляли аеропорт у Кривому Розі

Обстріл Кривого Рогу ( ілюстративне фото з відкритих джерел)

"Ворожа атака на Кривий Ріг. Росіяни поцілили ракетою Х-59 по аеропорту", — повідомив керівник області.

За інформацією Валентина Резниченка,  інфраструктура аеропорту була зруйнована,  ї  її подальше використання буде неможливим.

 На щастя, ніхто з людей не загинув.

"Люди під час удару не постраждали", — повідомив Різниченко.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Кремлі розповіли, чи збираються вводити воєнний стан. У Кремлі поки що не розглядають рішення про запровадження військового стану на території Росії. Таку заяву зробив речник Путіна, Пєсков. При цьому рупор Кремля додав, що рішень щодо закриття кордонів для чоловіків через мобілізацію також поки що немає. Тут привертає увагу одна деталь – Дмитро Пєсков приблизно в такому ж тоні говорив за кілька днів до оголошення Володимиром Путіним часткової мобілізації, що на подібні кроки Москва не піде і взагалі "спецоперації" РФ в Україні йде за планом.

Також "Коментарі" писали про те, що Путін дав Сноудену громадянство Росії. Очільник Кремля дав громадянство Росії колишньому працівникові Агенства національної безпеки Едварду Сноудену. Відомо, що в 2013 році Едвард Сноуден оприлюднив секретні дані про програми АНБ, які стежили за американцями. А потім він втік до Росії. В США він може потрапити за ґрати на 30 років за те, що передав журналістам секретну інформацію.  У 2014 році в Росії він отримав посвідку на проживання. У 2020 році для отримання російського громадянства подав документи. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

777

26 вересня 2022, 23:35

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ------ https://vk.sv/zex


Новини