Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти намагаються копіювати українську зброю: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти намагаються копіювати українську зброю: про що йдеться

За інформацією української розвідки, росіяни намагаються копіювати українські морські дрони

8 грудня 2023, 16:18 comments11417
Поділіться публікацією:

Російські окупанти намагаються копіювати українські морські дрони, які становлять загрозу для флоту РФ. Для цього окупанти збирають уламки дронів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андре Юсов.

Окупанти намагаються копіювати українську зброю: про що йдеться

Морські дрони. Фото: з відкритих джерел

"Вони (Ред. – росіяни) працюють над цим (Ред. – копіюють) і ретельно збирають уламки, залишки українських морських дронів. Намагаються, якнайбільше зібрати із залишків щось, що працюватиме, і спробувати налагодити виробництво", — розповів Юсов.

Представник розвідки наголосив, що морські дрони залишаються загрозою для російського флоту у Чорному морі. За його словами, російські окупанти усвідомлюють цю загрозу.

Варто зазначити, буквально вчора у мережі з'явилися кадри складу, де зберігаються українські морські дрони. Журналіст The Times побував на таємному об'єкті Головного управління розвідки Міноборони. Йдеться про секретну базу на Дніпрі, яка приховує новий український флот морських безпілотників.

Командир безпілотного флоту з позивним "13" заявив, що він зробив пробоїни у найсучасніших російських військових кораблях, потопивши дві свої цілі біля Чорноморського в Криму 10 листопада.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна нарощує потужності свого ВПК, зокрема, спільно з партнерами. У рамках українсько-американської конференції оборонних індустрій у Вашингтоні сторони підписали Меморандум щодо обміну технічними даними, спільного ремонтно-технічного забезпечення, виробництва систем протиповітряної оборони, критичних боєприпасів. Також Білий дім зробив заяву щодо зміцнення співпраці між оборонно-промисловими базами США та України. Які прориви та провали у нас є з військово-технічним обладнанням? Як діяти далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини