Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти налякані опором українців в окупації: де росіянам влаштовують "теплий прийом"
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти налякані опором українців в окупації: де росіянам влаштовують "теплий прийом"

У Бердянську партизани здійснюють диверсії та допомагають ЗСУ

20 квітня 2024, 10:10
Поділіться публікацією:

Російські загарбники бояться спротиву українців на окупованих територіях. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі телеканалу "Еспресо" заявив заступник голови Бердянської районної ради Віктор Дудукалов.

Окупанти налякані опором українців в окупації: де росіянам влаштовують "теплий прийом"

Бердянськ. Фото: з відкритих джерел

Чиновник зазначив, що український опір існує і контролюється, незважаючи на тривалу окупацію.

"Практично весь наш "Бердянський світ" приємно шокований, що це триває, і доходить до того рівня, що російські канали і боти створюються саме через те, що окупанти бояться. Всі колаборанти брали участь у так званих виборах під охороною, зі зміною місця проживання та іншими заходами безпеки. Фактично спротив може ці "вибори" зривати", — пояснив Дудукалов.

Він додав, що переобрання російського диктатора в окупованому Бердянську було фактично зірвано. Це стало можливим завдяки кільком диверсіям.

"Окупанти навіть не змогли запросити людей на дільниці у класичному вигляді. Усі голосування відбувалися під під'їздом. Була відкрита одна дільниця на 15 хвилин, щоб зробили фото та відео. Потім усі швиденько розійшлися по домівках, бо розуміли, що десь буде чергова "бавовна"", — згадує заступник голови райради.

Незважаючи на те, що багато людей піддалися пропаганді та погодилися на співпрацю з РФ, опір триває. Дудукалов зазначив, що це допомагає ЗСУ.

"Після прильотів Storm Shadow або інших ракет окупанти бояться, що будуть надсилатися стовідсоткові звіти "куди треба", і контент буде в медіа. Вони розуміють, що довкола них українці", – зазначив Віктор Дудукалов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — до Криму прибула велика кількість окупантів: партизани назвали причини.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

20 квітня 2024, 12:15

Уродские путиносранцы,раша параша быдловата тупорылая,верящая своим телеаналам..Как там Высоцкий пел?-"Но если туп как дерево,родишься баобабом,и будешь баобабом тыщу лет,пока помрешь..


Новини