Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти накопичили в Білорусі, на аеродромі багато ЗРК з ракетами, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти накопичили в Білорусі, на аеродромі багато ЗРК з ракетами, - ЗМІ

На аеродромі "Зябрівка" помітили велику кількість зенітно-ракетних комплексів із близько 15-60 ракетами

15 серпня 2022, 23:23 comments1349
Поділіться публікацією:

У Білорусії, на території військового аеродрому "Зябрівка", що знаходиться у Гомельскій області, помітили велику кількість зенітно-ракетних комплексів із близько 15-60 ракетами. Про це повідомляє моніторингова група "Беларускі Гаюн".

 Окупанти  накопичили в Білорусі, на аеродромі багато ЗРК з ракетами,  - ЗМІ

ЗРК С-400 "Тріумф" (Ілюстративне фото з відкритих джерел)

На їх думку, усе це може свідчити про підготовку до масованого удару. Команда також опублікувала знімки з космосу.

 "Завдяки знімкам із космосу наша команда змогла скласти повний огляд усієї техніки та об'єктів, що знаходяться у Зябрівці на даний час",- йдеться у повідомленні групи.

Моніторингова група повідомляє, що наразі в "Зябрівці" є від 10 до 14 одиниць ЗРК С-400 "Тріумф", 3 РЛС "КАСТА-2Е2" та "48Я6 Підліт", 2 ЗРПК "Панцир". Окрім цього, на знімках фахівці розгляділи склад боєприпасів з мінімумом 15-60 ракетами для ЗРК С-300/400.

У матеріалі групи йдеться, що останнім часом російські літаки Іл-76 ВКС постачають ракети для С-400 до аеропорту "Гомель", а далі їх транспортують на аеродром "Зябрівка".

 Аналітики моніторингової групи "Беларускі Гаюн", проаналізувавши отримані дані та знімки з космосу, роблять невтішні висновки та повідомляють, що окупанти готуються з "Зябрівки" обстрілювати Україну вже найближчими тижнями.

 "Це означає, що зараз ракет для С-400 у Зябрівці побільшало, і ймовірність ракетних обстрілів території України не просто зберігається, а схоже, що йде підготовка до масованого ракетного удару по території України найближчими тижнями. Про це говорить і те, що з моменту останнього масованого обстрілу – 28 липня – з території Білорусі по Україні не випустили жодної ракети",- йдеться у матеріалі моніторингової групи. 

Окрім цього, повідомляється, що там знаходиться багато різної військової техніки, інженерна техніка, окопи, намети. А ще на околицях аеродрому є танки Т-72 та ОТРК "Іскандер", які не видно на знімку".

 Окупанти  накопичили в Білорусі, на аеродромі багато ЗРК з ракетами,  - ЗМІ - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Мережі з'явилося перше відео "спалахів" з аеродрому "Зябрівка" у Білорусі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини