Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти на півдні втекли з позицій, залишивши своїх ліквідованих товаришів в чорних мішках
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти на півдні втекли з позицій, залишивши своїх ліквідованих товаришів в чорних мішках

Росіянам довелося рятуватися на південному напрямку втечею

31 липня 2023, 13:40
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська продовжують зазнавати величезних втрат в Україні. При цьому загарбники навіть не забирають із поля бою ліквідованих товаришів. Як передає портал "Коментарі", на одній із ділянок фронту росіяни так тікали від українських воїнів, що забули забрати мішки зі знищеними окупантами. Відповідні кадри з'явилися у Twitter.

Окупанти на півдні втекли з позицій, залишивши своїх ліквідованих товаришів в чорних мішках

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Окупанти залишили своїх ліквідованих товаришів у чорних мішках на південному напрямку. Бійці ЗСУ показали, що росіяни забули як мінімум 5 мішків зі знищеними товаришами по службі.

В описі до відео зазначається, що окупанти, що тимчасово залишилися живими, поспіхом змушені були втекти від Збройних сил України.

Варто зазначити, що Сили оборони України за добу 30 липня на фронті ліквідували ще 490 російських загарбників та 66 одиниць їх техніки, озброєння. Зокрема, вони спалили низку бронемашин та артсистем, а ще знешкодили шість повітряних цілей, якими агресор хотів атакувати наші міста.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські наступальні дії, що йдуть другий місяць, стикаються з багатьма складнощами. Одна з них – тотальне замінування росіянами територій, причому з використанням мінних траншів та інших пасток. І хоч українська артилерія та надане союзниками ракетне озброєння серйозно зменшують сили та засоби супротивника, нам все ще катастрофічно не вистачає авіації, а також ракет великої дальності типу ATACMS. При цьому держсекретар США Ентоні Блінкен запевняє, що союзники надали "все, що потрібно" для успішного контрнаступу ЗСУ. Чи так це? Про що говорить ситуація на фронтах зараз – і військовому, і дипломатичному? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини