Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти на Херсонщині почали масово підривати мости
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти на Херсонщині почали масово підривати мости

Росіяни в один день підірвали одразу кілька мостів та переправ

9 листопада 2022, 14:00 comments2925
Поділіться публікацією:

Відразу кілька мостів на правому березі Херсонської області зруйновано внаслідок підривів. Як передає видання "Коментарі", про це пише місцеве видання "Міст".

Окупанти на Херсонщині почали масово підривати мости

Підрив мостів. Фото: з відкритих джерел

Видання вказує, що точно відомо про підрив Дар'євського, Тягінського та Нововасильєвського мостів у тилу російських військ. Інформацію про підрив масово оприлюднюють проросійські телеграм канали. Вони ж надрукували фото знищених мостів.

Українські телеграм-канали повідомляють, що точно підірвані: Дар'ївський міст, мости під час виїзду зі Снігурівки у бік Херсона, Новокаїрський міст, переправа біля Львова, переправа біля Садового, переправа у районі риб. Інспекції, Баржовий міст Антохи.

Російські загарбники не заперечують за підривом мостів стоїть Росія, пояснюючи такі заходи тим, щоб ЗСУ наступають і потрібно затримати їхнє просування.

Варто зазначити, що Даріївський міст – це міст через річку Інгулець, розташований на автодорозі Е58 біля однойменного села Херсонського району. Міст з'єднує між собою Херсонський та Бериславський райони. Наступний міст через Інгулець із нормальною пропускною спроможністю знаходиться у Дніпропетровській області.

Читайте також на порталі "Коментарі" — не лише Іран та КНДР: у розвідці назвали всі країни, які допомагають РФ у війні

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Кремлі цього тижня офіційно повідомлять, чи Путін поїде на саміт G20, який пройде в Індонезії (на Балі) 15-16 листопада. Про це у понеділок, 7 жовтня, заявив речник президента РФ — Пєсков. У Києві також поки що не визначились – чи вирушить на саміт Зеленський, якого туди запрошували. Які прогнози (поїдуть/не поїдуть) – і чому? Які очікування від власне саміту "Великої двадцятки" у ракурсі російсько-української війни? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини