Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти на фейкових "виборах" вербують новобранців: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти на фейкових "виборах" вербують новобранців: подробиці

Ворог використовує псевдовибори для набору новобранців до своєї армії

15 березня 2024, 19:20
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях України російські загарбники використовують так звані “вибори” диктатора Володимира Путіна, щоби оновити дані про місцевих чоловіків для своїх фейкових військкоматів.

Окупанти на фейкових "виборах" вербують новобранців: подробиці

В окупації проходять "вибори" Путіна. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що на дільницях окупованого Маріуполя помічені працівники військкомату, які вимагають у чоловіків оновити дані у військкоматах або ж взагалі надати свої дані, якщо вони відсутні у військкоматах.

За оцінками Центру спротиву, це свідчить про черговий етап реалізації планів Москви з мобілізації мешканців захоплених регіонів на війну проти України, що є черговим порушенням міжнародного права з боку росіян.

Зазначається, що імперія завжди воює чужими руками та несе виключно смерть поневоленим народам.

Центр спротиву закликав місцевих мешканців надавати інформацію щодо розміщення військових ЗС РФ у місті проживання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що наступні місяці будуть вирішальними для України, від них буде залежати подальший розвиток подій на фронті, заявив високий представник ЄС із зовнішньої політики і політики безпеки Жозеп Боррель. Він наголосив, що "багато аналітиків очікують великого російського наступу цього літа". У зв'язку з цим, відзначив посадовець, Україна не може чекати результатів наступних президентських виборів у США.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російський загарбник Станіслав Іонкін отримав 20 років ув'язнення за те, що у 2022 році підпалив нічний клуб "Полігон" у місті Кострома РФ. Внаслідок пожежі загинуло 13 осіб. Однак російський окупант не буде відбувати покарання, а натомість поїде назад на війну в Україні. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини