Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти можуть готувати ще один наступ: у США назвали напрямок
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти можуть готувати ще один наступ: у США назвали напрямок

Підрозділи ЗСУ трохи просунулися в районі Білогорівки Луганської області

1 червня 2023, 08:00 comments1534
Поділіться публікацією:

Російські окупанти, ймовірно, планують наступати на Хромово на Донеччині. Загарбники посилили артилерійські обстріли на цьому напрямі. Як повідомляє видання "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Інституту вивчення війни.

Окупанти можуть готувати ще один наступ: у США назвали напрямок

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Американські аналітики зазначають, що 31 травня росіяни здійснили обмежені наземні атаки довкола Бахмута. Український Генштаб повідомив про безуспішні наступальні операції росіян поблизу Оріхово-Василівки та Білої Гори.

У свою чергу один із російських військових блогерів стверджував, що окупанти мають на меті захопити Хромово, щоб створити умови для майбутніх зусиль для просування в напрямку Краматорська. За його словами, загарбники посилили артилерійські удари у цьому напрямку.

Крім того, він стверджував, що бої тривають між Іванівським та Кліщіївкою, біля самої Кліщіївки тривають позиційні бої. За його словами, сили регулярної армії РФ, добровольчі формування та сили безпеки так званої ДНР займають позиції в Бахмуті, а вагнерівці продовжують свою постійну допомогу на місці.

Водночас, підрозділи Збройних сил України трохи просунулися в районі Білогорівки Луганської області.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія весь травень активно атакувала Україну дронами та ракетами. Але все частіше вона пожинає плоди своєї агресії – 30 травня вранці відбулася атака безпілотників на Москву. До речі, 29 травня глава ГУР Міноборони України Кирило Буданов обіцяв росіянам "відповідь" за варварські удари по Києву. Що можна сказати про повітряну війну останнього часу? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини