Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти мають просування на фронті: мапа DeepState
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти мають просування на фронті: мапа DeepState

Російські війська мають успіхи на Донеччині

26 вересня 2024, 09:16
Поділіться публікацією:

Аналітики проєкту DeepState оновили мапу бойових дій за 25 вересня, у пояснювальній записці до якої повідомили, що окупанти просунулися у трьох населених пунктах Донеччини: біля Водяного, Старомайорського та у Крутому Яру.

Окупанти мають просування на фронті: мапа DeepState

Мапа бойових дій DeepState, скріншот

За даними аналітиків Інституту вивчення війни, російські війська нещодавно незначно просунулися на південний схід від Покровська на тлі наступальних операцій на схід і південний схід від Покровська 25 вересня.

Геолокаційні кадри показують, що російські війська трохи просунулися на північ від Цукуріно (на південний схід від Покровська і на південь від Селідово), а пропагандисти стверджують, що російські війська просунулися далі на північ і схід від населеного пункту.

Також російські блогери стверджують, що російські війська, що діють на південний схід від Покровська, також просунулися далі на південь від Селідово, на схід від Желанного Першого та поблизу Невельського та Українська. Пропагандисти стверджували, що російські війська витісняють українські сили з котла Невельське-Желанне Перше-Желанне Друге (на південний схід від Селідово) і що російські війська захопили Миколаївку (на схід від Покровська і на захід від Гродівки) і готові подальшим наступальним операціям на Мирноград.

Окупанти мають просування на фронті: мапа DeepState - фото 2
Окупанти мають просування на фронті: мапа DeepState - фото 3

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Американські аналітики відзначають, що російські блогери стверджували 24 і 25 вересня, що війська РФ захопили вулицю Десантников, 13 у східній частині Вугледару і продовжували наступ на західному та східному флангах міста, у тому числі просунувшись на 1,5 км на східній околиці Вугледару 2 км вглиб уздовж фронту шириною 4 км на північ від Пречистівки (на захід від Вугледару).

"Воєнкор" розповідав, що шахта "Південнодонбаська" №1 на північний схід від Вугледару і територія на схід від шахти є спірною "сірою" зоною, але український військовий оглядач Костянтин Машовець заявив, що росіяни, ймовірно, захопили саму шахту, просунулися впритул, а також просунулися на північ від річки Кашлагач на захід від Вугледару.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини