Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти мають чіткий намір переламувати війну на свою користь. Попередження від ветерана
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти мають чіткий намір переламувати війну на свою користь. Попередження від ветерана

Росіяни активно готуються до того, щоб переламати ситуацію на фронті на свою користь, про це в ефірі FM Галичина сказав ветеран АТО Євген Дикий. За його словами, саме тому окупанти проводять нову мобілізацію

8 квітня 2024, 21:18
Поділіться публікацією:

Як відзначив Євген Дикий, ворог оголосив проведення мобілізації і планує набрати 300 тис військових. За його словами, наївно сподіватися, що цих людей окупанти мобілізують для того, щоб лише утримувати лінію фронту.

Окупанти мають чіткий намір переламувати війну на свою користь. Попередження від ветерана

Євген Дикий

Справа у тому, каже Дикий, що з цим завданням окупанти, на жаль, і так непогано справляються. Більше того, у них навіть є невеликі, але все ж успіхи.

Як каже Дикий, окупанти з тим контингентом, який вони тримають в Україні, все ж "повзуть" подекуди вперед. Так, це невеликі ділянки, по 100 метрів, але їх ворог проходить кожен день протягом усього цього часу.

Саме тому, відзначає ветеран війни, окупанти оголосили нову мобілізацію, щоби перейти до більш агресивних дій.

"Вони збираються саме переламувати хід війни на свою користь. Вони збираються наступати далі "
, — підкреслив експерт і додав, що саме тому окупантам потрібні новій люди.

З огляду на те, що весь процес мобілізації займає приблизно 4-5 місяців, то за прогнозами Дикого, новий великий наступ загарбників треба очікувати десь у серпні.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у керівника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова дещо інші дані із приводу наступу, який готують окупанти. Зокрема, він вважає, що росіяни підуть у наступ наприкінці травня. На його думку, активізується агресор саме на Донбасі в районі Часового Яру. При цьому Буданов не виключає, що українські військові будуть втрачати деякі території. Очільник ГУР вважає, що загарбники намагатимуться просуватися у бік Покровська. Разом з тим, Буданов вважає, що Сили оборони здатні піти у наступ до кінця року.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини