Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов назвав місце і час початку великого наступу Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов назвав місце і час початку великого наступу Росії

Кирило Буданов вважає, що змін на фронті до початку наступу Росії не відбудеться. За словами очільника української розвідки, Росія почне наступ з території Донбасу.

7 квітня 2024, 13:30 comments4240
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник Головного управління розвідки України Кирило Буданов заявив, що росіяни перейдуть до наступу наприкінці весни. За його словами, ситуація на фронту складна, проте контрольована. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Буданова у виданні ARD.

Буданов назвав місце і час початку великого наступу Росії

Кирило Буданов про великий наступ Росії. Фото з відкритих джерел

Кирило Буданов вважає, що росіяни перейдуть у великий наступ в районі Донбасу та матимуть деякі успіхи у просуванні до міста Часів Яр.

"Ми очікуємо посилення російських наступальних дій наприкінці весни і на початку літа, особливо в районі Донбасу. Трохи підсуватимуться до Часового Яру. Рухатимуть у бік міста Покровськ", — сказав Буданов.

Очільник ГУР вважає, що серйозних змін на фронті не відбудеться до початку великого наступу Росії та наголошує, що "ситуація досить складна, але контрольована". Крім того, Буданов, попри оцінку військових аналітиків та експертів, вважає, що Україна здатна піти у наступ до кінця цього року. Однак деталі щодо таких дій не повідомив. За його словами тут відповідальність лежить на Генштабі ЗСУ.

Також в інтерв’ю Буданова запитали про чеську ініціативу щодо боєприпасів та чи вже відчутне їх збільшення на фронті. Однак, український генерал вказав: "я цього поки не бачу". За словами Буданова, без тривалої допомоги та підтримки від Заходу Україні буде "катастрофічно важко".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кирило Буданов розповів, якими ракетами Росія готує завдавати ударів по Україні.

Також "Коментарі" писали про данського аналітика Андерса Нільсена, який назвав три основні напрямки можливого великого наступу Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини