Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти люто тиснуть на фронті. Стало відомо, чи вже почали свій «великий» наступ
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти люто тиснуть на фронті. Стало відомо, чи вже почали свій «великий» наступ

Російські окупанти почали тиск на фронті, як наслідок було прийнято рішення відвести з деяких позицій військових. Проте, як відзначив в ефірі 24 каналу військовий експерт Петро Черник, наразі мова не йде про початок «великого наступу»

30 квітня 2024, 20:05
Поділіться публікацією:

Росіяни почали лютий тиск на фронті, відзначає Петро Черник. За його словами, це відбувається тому, що ворог має стратегічне завдання, а саме: хоче вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей.

Окупанти люто тиснуть на фронті. Стало відомо, чи вже почали свій «великий» наступ

Війна в Україні

Втім, за словами військового експерта, на даний момент мова йде про так званий ідеологічно-політичний момент. Російський диктатор Володимир Путін вимагає хоча б якихось перемог на фронті до дня його так званої інавгурації, яка повинна відбутися 7 травня.

Як каже Черник, ворог думає, якщо до цього часу зуміє захопити Часів Яр, то зможе довкола цієї події організувати потужну інформаційну кампанію, які з усіх боків підсвітять російські пропагандисти.

При цьому військовий експерт підкреслив, що наразі мова не йде про той великий наступ, який анонсують загарбники.

"Це тактичний момент догоди Путіну, адже йому потрібні хоч якісь результати",
- підкреслив військовий експерт.

Окрім того, він додав, що під загрозою знаходиться не тільки Часів Яр, а і Лимано-Купʼянський напрямок, який є величезним залізничним вузлом. В цьому контексті експерт підкреслив, що все, що країна-терорист поставляє на фронт, вона туди довозить саме залізницею.

За інформацією військового експерта, тільки один 50-тонний вагон може брати до 500 снарядів 155 міліметру чи до 300 снарядів для реактивної системи залпового вогню.

Також Черник додав, що вороги почали підготовку до більш масштабного наступу.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що країна-терорист Росія планує розпочати свій великий наступ наприкінці весни або на початку літа. Ворог мріє захопити більше територій в Донецькій, Луганській, Херсонській та Запорізькій областях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

30 квітня 2024, 19:16

На початку незалежності, разом з питанням щоб не допустити зробити з України буферну зону війни. Ставало питання: перевести залізничну колію на європейський стандарт; перейти на латиницю. Як би це зараз було в нагоді: у росіян була б ускладнена логістика і інформаційний вплив всі ці роки. Всі зусилля вашбродь спрямували на: красти.


Новини