Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти кілька годин обстрілювали місто у Запорізькій області: відомі подробиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти кілька годин обстрілювали місто у Запорізькій області: відомі подробиці (ФОТО)

Росія обстріляла містечко Оріхів, загинув 17 річний юнак

25 серпня 2022, 17:55
Поділіться публікацією:

Російські загарбники продовжують обстрілювати мирні українські міста. 25 серпня  під вогонь російської армії потрапило містечко Оріхів, що у Запорізькій області. Ворог з артилерії кілька годин обстрілював місто та села, що біля нього, є жертви. Про це повідомив мер Оріхова Олександр Старух у Telegram.

Окупанти кілька годин обстрілювали місто у Запорізькій області: відомі подробиці (ФОТО)

Обстріл Оріхова (Ілюстративне фото з відкритих джерел)

"Одна жінка з селища Преображенка, 66 років, зазнала тяжких поранень під час ворожої атаки. Загинув 17-річний юнак. Його було тяжко поранено, помер дорогою до шпиталю", — написав мер.

Окрім цього, що в місті було зруйновано десятки приватних будинків.

Окупанти кілька годин обстрілювали місто у Запорізькій області: відомі подробиці (ФОТО) - фото 2
Окупанти кілька годин обстрілювали місто у Запорізькій області: відомі подробиці (ФОТО) - фото 3
Окупанти кілька годин обстрілювали місто у Запорізькій області: відомі подробиці (ФОТО) - фото 4

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про переговори та перемир'я з РФ. Переговорний процес, на якому так наполягають у Кремлі, не потрібен ні Україні, ні Європі, тому що він дасть можливість Росії взяти таку необхідну паузу, яку країна-агресора обов'язково використовує для більш потужного удару по Україні у майбутньому. Про це в інтерв'ю німецькому виданню "Bild" заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк. Радник голови ОП пояснив, що переговорний процес сьогодні зафіксує тимчасове перемир'я у війні, яка не буде завершена. Відповідно, Російська Федерація визнає це перемогою і далі претендуватиме на просування своєї експансіоністської політики. Тому перемир'я зараз означатиме лише наступний етап війни через деякий час. За словами радника голови ОП, Німеччині та іншим країнам ЄС переговорний процес сьогодні невигідний, оскільки це спровокує Росію на зухвалішу поведінку в економічному, політичному, дипломатичному плані. Подоляк вважає, що розпочинати розмови про переговори з державою-агресором можна буде лише тоді, коли станеться аварія останньої надії РФ дотиснути Україну військовим шляхом.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини