Головна Новини Суспільство Війна з Росією Переговори та перемир'я з РФ: Зеленський пояснив, чому ні Україні, ні Європі це не потрібно
commentss НОВИНИ Всі новини

Переговори та перемир'я з РФ: Зеленський пояснив, чому ні Україні, ні Європі це не потрібно

Михайло Подоляк зазначив, що у разі такого неповного завершення війни в Україну не ризикнуть повертатися багато наших громадян, не прийдуть інвестиції.

25 серпня 2022, 16:05
Поділіться публікацією:

Переговорний процес, на якому так наполягають у Кремлі, не потрібен ні Україні, ні Європі, тому що він дасть можливість Росії взяти таку необхідну паузу, яку країна-агресора обов'язково використовує для більш потужного удару по Україні у майбутньому. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю німецькому виданню "Bild" заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Переговори та перемир'я з РФ: Зеленський пояснив, чому ні Україні, ні Європі це не потрібно

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

Радник голови ОП пояснив, що переговорний процес сьогодні зафіксує тимчасове перемир'я у війні, яка не буде завершена. Відповідно, Російська Федерація визнає це перемогою і далі претендуватиме на просування своєї експансіоністської політики. Тому перемир'я зараз означатиме лише наступний етап війни через деякий час.

"Це буде "наростаюча сіра зона", яка постійно тиснутиме на Європу. Європа буде змушена постійно інвестувати сюди великі кошти, щоб підтримувати цю територію у життєздатному стані. Це невигідно Європі в середньостроковій та довгостроковій перспективі", — зазначив Михайло Подоляк.

За словами радника голови ОП, Німеччині та іншим країнам ЄС переговорний процес сьогодні невигідний, оскільки це спровокує Росію на зухвалішу поведінку в економічному, політичному, дипломатичному плані.

Подоляк вважає, що розпочинати розмови про переговори з державою-агресором можна буде лише тоді, коли станеться аварія останньої надії РФ дотиснути Україну військовим шляхом.                                                                  

Читайте також на порталі "Коментарі" — Міноборони Росії зізналося, що вчинило теракт в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.bild.de/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини