Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти хочуть «закрити мішок» з українськими військовими: де виникла загрозлива ситуація
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти хочуть «закрити мішок» з українськими військовими: де виникла загрозлива ситуація

Українські військові в Нью-Йорку перебувають у дуже складній ситуації

7 серпня 2024, 14:58 comments1093
Поділіться публікацією:

Співзасновник та аналітик DeepState Роман Погорілий в ефірі "Еспресо" заявив, що росіяни не припиняють спроб хаотично просуватися в напрямку Торецька.

Окупанти хочуть «закрити мішок» з українськими військовими: де виникла загрозлива ситуація

Війна в Україні

За його словами, російські загарбники намагаються рухатися та просуватися на Торецькому напрямку.

"У населеному пункті Нью-Йорк вивішено ворожий прапор. Це не означає, що росіяни взяли під контроль цей населений пункт, але вони намагаються рухатися туди. Противник намагається закріплятися та окупувати його. Також прослідковуються рухи від Залізного в бік Нью-Йорка. Тобто це наштовхує на думку, що ворог хоче закрити "мішок", який утворився. Також росіяни в районі Залізного, Дружби й Північного намагаються увійти в Торецьк. Росіяни не зайшли в місто й не закріпилися, але спроби є", — розповів Погорілий.  

За його словами, на Торецькому напрямку активно діють ворожі розвідувальні групи, намагаючись виявити слабкі місця. Він підкреслив, що українські військові завдають ударів по піхоті РФ. При цьому експерт додав, що щільна забудова сприяє росіянам, бо вони можуть там переховуватися, закріплятися, ховатися.

На жаль, говорить Погорілий, росіян дуже багато. Вони рухаються всюди, де можуть, не полишаючи спроб хаотично просуватися в напрямку Торецька, додав експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, про складну ситуацію в Нью-Йорку. Як кажуть військові, фронт не прорвано, але противник кидає багато резервів і поступово рухається вперед. З боями, з великими втратами, черепашачою швидкістю, але рухається. Окрім того, дуже тяжко і на Покровському напрямку. Саме його ворог позначив для себе як ключове та пріоритетне.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини