Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти готуються до повторної битви за одне з ключових міст Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти готуються до повторної битви за одне з ключових міст Донбасу

Російські військові перетворюють Маріуполь на головний військовий хаб

15 листопада 2022, 15:05 comments2390
Поділіться публікацією:

Російські загарбники готуються до повторної битви за Маріуполь. Біля міста спостерігається скупчення військових частин загарбників. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на голову Донецької ОВА Павла Кириленка в ефірі телемарафону.

Окупанти готуються до повторної битви за одне з ключових міст Донбасу

Війна в Україні. Фото: Getty Image

"Вони (Ред. — росіяни) готуються до цього. Вони ж розуміють тенденції на фронті. Іде чітка тенденція щодо деокупації всієї території України — Харківська Донецька, Херсонська області. Ворог це добре розуміє", — заявив Павло Кириленко.

Керівник Донеччини наголосив, що Росія стягує свої війська на Бахмутському та Авдіївському напрямках, щоб здобути хоч якусь "перемогу" та перетворити її на пропаганду, показавши своїм громадянам, що в битві за Донбас ще не все втрачено.

Після відступу росіян з Херсона в Маріуполі фіксують стрімке збільшення російських військ. Маріуполь впевнено перетворюється на головний військово-логістичний хаб та тилову базу окупантів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін відреагував на вимоги України, щоб розблокувати переговори.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент Володимир Зеленський, звертаючись до учасників саміту "Великої двадцятки" (G20) в онлайн форматі, заявив, що Київ погодиться на світ, коли Росія виведе свої війська за межі території України та заплатить за завдану шкоду. Він також закликав G20 виключити РФ зі свого складу, а міжнародне співтовариство – "зацементувати ключові елементи післявоєнної архітектури безпеки", які унеможливлять повторний наступ з боку Росії. Головком ЗСУ Валерій Залужний також наголосив, що Україна продовжить боротися і не прийме жодних переговорів із РФ, доки росіяни не покинуть українську землю. Про що говорять дані заяви, а також низка інших, які вже озвучені під час саміту G20? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини