Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти готуються до оборони в Криму, - Чубаров
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти готуються до оборони в Криму, - Чубаров

Російські загарбники продовжать намагатися зміцнюватися в тимчасово окупованому півострові

30 грудня 2022, 23:35
Поділіться публікацією:

У деяких районах Криму окупанти ведуть демонстративну підготовку до оборони. Про це в телеефірі розповів голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, пишуть "Коментарі".

Окупанти готуються до оборони в Криму, - Чубаров

Підготовку до оборони Криму окупанти проводять як демонстративно, так і приховано

“Деякі роботи окупанти проводять демонстративно, а деякі — у прихованій формі. Демонструють підготовку до захисту Криму, як кажуть представники окупаційної “адміністрації”, як правило, такі роботи демонструють на території північного Криму, де риють окопи, влаштовують бліндажі, встановлюють спеціальні бетонні вироби, які мають перешкоджати наступу Збройних сил України”, — сказав він.

За інформацією голова Меджлісу, дуже велика увага приділяється укріпленням на заході Криму — поблизу міст Саки, Донузлав, Євпаторія.

“І в цій частині Криму також обладнано одразу ж після окупації сучасні ракетно-зенітні комплекси, звідки й обстрілюється материкова частина території України. Ці райони є дуже важливими з точки зору російської “адміністрації” і, зрозуміло, для нас, для ЗСУ, вони також становлять дуже великий інтерес”, — зазначив Чубаров.

Щодо дій російських окупантів під Мелітополем Запорізької області, то, як вважає Рефат Чубаров, це абсолютно очікувано: Якщо перерізати цю дорогу суходолом із Криму через Маріуполь у Ростовську область, практично відкривається пряма дорога до звільнення Криму. І у Другій світовій війні Мелітопольський плацдарм був предтечею визволення Криму, і сьогодні це точно так само повторюватиметься".

На думку глави Меджлісу кримськотатарського народу, що успішнішим буде просування підрозділів ЗСУ в напрямку Криму, то меншою буде ймовірність кривавих боїв на території самого півострова.

Читайте також на "Коментарях", ввечері, 29 грудня на Кримському мосту утворився величезний затор на кілька кілометрів. Того ж для російські ЗМІ повідомляли про ракетний обстріл півострова. Росіяни намагаються в паніці залишити Крим. Раніше портал "Коментарі" повідомляв слова секретаря РНБО України Олексія Данилова, який розповів, чи можуть українські війська діяти на території Російської Федерації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини