Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти готуються до наступу ЗСУ на Маріуполь: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти готуються до наступу ЗСУ на Маріуполь: подробиці

Мер Маріуполя Вадим Бойченко розповів, що у місті багато росіян, біля міста готують оборонні лінії.

10 січня 2023, 12:20 comments3547
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Маріуполі знаходиться понад 30 тисяч росіян, як робітників, так і кадировців та мобілізованих поблизу міста готують оборонні лінії. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в Telegram повідомляє Маріупольська міська рада, з посиланням на мера міста Вадима Бойченка.

Окупанти готуються до наступу ЗСУ на Маріуполь: подробиці

Маріуполь. Фото: з відкритих джерел

"Багато росіян знаходиться у місті. За нашою оцінкою, понад 30 тисяч, які приїхали безпосередньо до Маріуполя. Хтось на будівництво, хтось типу для забезпечення безпеки у місті – буряти, кадировці та звичайні мобілізовані", – розповів Вадим Бойченко.

За його словами, Маріуполь перетворився на величезний хаб, куди росіяни направляють величезну кількість військової техніки та мобілізованих. Частина техніки залишається у місті, а частина вирушає у бік Донецька, Запоріжжя, Мелітополя.

Мер додав, що йому також відомо про три смуги оборони, які російські загарбники створюють на трьох напрямках – Запорізькому, Мелітопольському та Донецькому. А за цими оборонними смугами із "зубами дракона" росіяни будують фортифікаційні споруди та будинки.

Вадим Бойченко припускає, що потім – під час контрнаступу української армії – самі ж росіяни підриватимуть ці споруди та зніматимуть на відео для пропаганди.                    

Читайте також на порталі "Коментарі" – одного бажання мало – чому Литва не зможе передати Україні активи РФ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіяни вже у Соледарі: британська розвідка розповіла – чи вдасться загарбникам оточити Бахмут, якщо їм вдасться серйозно просунутися вперед.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини