Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти атакували Україну дронами та ракетами: де чути вибухи
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти атакували Україну дронами та ракетами: де чути вибухи

Після атаки дронів зафіксовано пуски крилатих ракет по всій Україні

29 грудня 2023, 07:25 comments1400
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", увечері 28 грудня російські окупанти атакували Україну "шахедами". У багатьох областях було оголошено повітряну тривогу. У повітряних силах повідомили про рух БПЛА типу "Shahed" через Сумщину у напрямку Чернігівської області. Також росіяни направили дрони-камікадзе у бік Миколаївської та Одеської областей.

Окупанти атакували Україну дронами та ракетами: де чути вибухи

Літак Ту-95МС. Фото: з відкритих джерел

За даними Сил оборони півдня України, внаслідок падіння уламків збитого дрона-камікадзе, якого ворог направив через житлові квартали Одеси, спалахнула пожежа у багатоповерхівці.

Надійшла інформація про те, що у Львові було чути як мінімум два вибухи. Також пролунала серія вибухів у Харкові. Зафіксовано щонайменше один вибух у Черкасах.

Згодом міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив, що місто під масованим ракетним обстрілом. Пролунало щонайменше шість вибухів.

Пройшло зовсім небагато часу після відбою тривоги, як по всій Україні знову пролунала повітряна тривога через ракетну небезпеку.

"Ракетна небезпека в областях, де оголошено тривогу! Зафіксовано пуски крилатих ракет з літаків Ту-95МС! Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги! Прямуйте в укриття!", — повідомили Повітряні сили в Telegram.

Захисники повідомили про крилаті ракети через Сумську область у напрямку Полтавщини.

Крилаті ракети пролітали через Запорізьку область у напрямку до Дніпропетровської: Дніпро, Павлоград.

Зафіксовано вибухи у Харкові. І повторний пуск ракет через Сумську область у бік Полтавщини, Канева, Кривого Рогу, Вінничини, Кропивницького та інших областей західної України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — сценарії розвитку подій: чому 2024-й може стати одним із найскладніших в історії України. Експерти детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

30 грудня 2023, 16:37

Что за вранье??? Это все фейки! У русских нет ракет они еще в прошлом году закончились! Хватит разгонять это вранье!


Новини