Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти активізували перекидання БК та живої сили: названо напрямок
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти активізували перекидання БК та живої сили: названо напрямок

На тлі успіхів ЗСУ загарбники активізували перекидання БК та живої сили на Бердянське спрямування

20 червня 2023, 12:10
Поділіться публікацією:

Російські окупанти активізували перекидання боєкомплекту на Бердянське спрямування, помітно активізувалася авіація, скорочені терміни підготовки живої сили на фронт. Швидше за все це пов'язано з успіхами українських захисників на цьому напрямі. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Окупанти активізували перекидання БК та живої сили: названо напрямок

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Постачання вантажівок з БК приморським шляхом до Бердянська набирає обертів. Складається враження, що саме така дорога у пріоритеті", — зазначив Андрющенко.

Крім того, за словами радника мера, росіяни перекидають гелікоптери у бік Пологів Запорізької області. причому це не поодинокі випадки, а другий день поспіль Росія перекидає авіацію.

"Вертольоти заходять у напрямку Ростову, авіація також у напрямку Приморсько-Ахтарська", — розповів Андрющенко.

За інформацією радника, росіяни суттєво скоротили термін підготовки ввезених із Росії мобілізованих – з 3-4 тижнів до тижня.

Читайте також на порталі "Коментарі" — наступальні дії українських Сил оборони тривають вже близько двох тижнів. Представники американського Інституту вивчення війни (ISW) не виключають, що ЗСУ можуть тимчасово призупинити поступ уперед, щоб переглянути свою тактику для майбутніх операцій. В естонській розвідці зайняті підрахунком загубленої в боях із росіянами західної техніки, а британська повідомляє, що окупаційна армія зазнає значних втрат. Які висновки можна зробити на даний момент щодо наступальних дій ЗСУ? Як ситуація може розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини