Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупантам почали видавати пам'ятку з картою України та обґрунтуванням вторгнення
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупантам почали видавати пам'ятку з картою України та обґрунтуванням вторгнення

Солдат РФ закликають окупувати всю Україну, нібито щоб врятувати РФ

3 квітня 2023, 12:00 comments2470
Поділіться публікацією:

Російські загарбники випустили пам'ятку для солдатів, яких відправляють в Україну, більшість цього документа присвячена ідеологічному обґрунтуванню війни. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в матеріалі видання "Meduza".

Окупантам почали видавати пам'ятку з картою України та обґрунтуванням вторгнення

Пам'ятка для окупантів. Фото з відкритих джерел

На обкладинці брошури, яку випустив Західний військовий округ, зображено мапу України: Криму на ній немає, а території Луганської та Донецької областей позначені червоним. Цікаво, що інші окуповані Росією регіони не позначені.

У пам'ятці російських військових переконують, що США нібито вирішили "дестабілізувати" Росію, тому що у них виникли проблеми з "дефіцитом ресурсів". Відповідно, Вашингтон захотів "висмоктати всі соки" з Росії.

Тому Росію, за версією авторів брошури, намагаються завоювати "чужими руками" та "розчленувати".

"Країни Заходу вже не влаштовує "почесна капітуляція" Росії. Їхня мета — занурення країни в хаос і анархію, знищення державності, розчленування країни", — йдеться у пам'ятці.

Росіян також переконують у тому, що "активні нацисти" та винуватці "численних кривавих злочинів київського режиму" заслуговують виключно на те, щоб їх "віддали під суд".

Не оминули пропагандисти та відступ окупаційних військ восени 2022-го. На таке рішення вони знайшли пояснення у знаменитому сталінському наказі № 227, більш відомому як "Ні кроку назад!" Цей указ став знаменитим не лише тим, що в ньому заборонялося військовим відступати, а й розстрілювати тих, хто панікував і, не послухавшись наказу, залишав свої позиції.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому Кремль нервує та пропонує перемир'я – що очікувати на фронтах найближчим часом. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю детально проаналізували ситуацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини