Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупант поскаржився, що командування РФ кидає загарбників напризволяще.
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупант поскаржився, що командування РФ кидає загарбників напризволяще.

Найчастіше окупантів відправляють у бій, заздалегідь знаючи, що вони стануть гарматним м'ясом.

3 травня 2023, 10:48
Поділіться публікацією:








Російські окупанти продовжують скаржитися один одному на байдуже ставлення командування до життів підлеглих. При цьому один із загарбників зізнався, що планування дій між групами здійснюється з використанням застарілих карток місцевості. Як передає портал "Коментарі", аудіоперехоплення з'явилося у розпорядженні Головного управління розвідки Міноборони України.

Окупант поскаржився, що командування РФ кидає загарбників напризволяще.

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Під час розмови окупант скаржиться, що порядок взаємодії із суміжними підрозділами та групами підтримки відпрацьовується лише формально, що призводить до великих втрат.                                                                                                                                        

Загарбник поскаржився своєму співрозмовнику, що армія РФ зазнає значних втрат, у тому числі через безглузді дії командування. Найчастіше російських військових відправляють у бій заздалегідь знаючи, що їхнє завдання стати "гарматним м'ясом", у повернення їх живими з поля бою командування не вірить.

"Нарізають завдання йти вперед б*дь, карти інші даються, інше дають, нами розвідку проводять, нах*й, бл*дь, і навіть коли відходимо, кажуть, навіть, бл*дь, не прикриють нас на відході, виходьте самі як хочете, нах*й”, – розповів окупант.

За словами загарбника, через дії командування одна з російських БМП опинилася в полі, як на долоні, і внаслідок цього танк українських захисників знищив ворожу машину разом з екіпажем.

Читайте також на порталі "Коментарі" — РФ – агресор: чому "нейтральні країни" підтримали хворобливу для Кремля резолюцію ООН.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини