Головна Новини Суспільство Війна з Росією Офіцер ЗСУ: РФ не змінить тактику, попри божевільні втрати
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіцер ЗСУ: РФ не змінить тактику, попри божевільні втрати

Росія несе шалені втрати, але не знижує інтенсивність наступальних дій

17 липня 2024, 22:49
Поділіться публікацією:

Російські загарбники не відмовляться від тактики інтенсивних штурмів, незважаючи на величезні втрати, які вони несуть.

Офіцер ЗСУ: РФ не змінить тактику, попри божевільні втрати

РФ продовжує наступ, незважаючи на великі втрати. Фото з відкритих джерел

Таку думку висловив у Telegram заступник командира Окремої третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

За словами військовослужбовця, аналізуючи свої наступальні дії на Харківському напрямку, навіть російські загарбники були здивовані масштабами своїх втрат.

"Наскільки відомо, росіяни проводять певні розслідування, щоби притягнути до відповідальності командирів, винних у великих втратах. Деяких вже не знайдеш, бо вони були знищені. А в деяких підрозділах почалися кадрові зміни", — повідомив Максим Жорін.

При цьому офіцер ЗСУ заявив, що особисто не вірить, що, навіть змінивши всіх своїх командирів, росіяни змінять свою тактику.

"Це все одно буде та ж сама історія з божевільною кількістю втрат. І така ж інтенсивність штурмів, яку нам доведеться відбивати", — відзначив він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупанти на Харківському напрямку продовжують наступальні дії. Зокрема, вони готують нові підрозділи для атак у Вовчанську. Про це йдеться у повідомленні Telegram-каналу оперативно-тактичного угрупування "Харків". "Ворог намагається провести перегрупування своїх підрозділів в напрямку Липців та у Вовчанську, а також здійснює підготовку підрозділів 153 мсп 47 мсд та 138 ОМСБр 6А до атак у Вовчанську", — йдеться у повідомленні. Військові зазначають, що продовжують заходи щодо посилення стійкості оборони. Натомість противник продовжує завдавати ударів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини