Головна Новини Суспільство Війна з Росією Офіцер ЗСУ: Про переговори з РФ потрібно запитувати у фронтовиків, а не тиловиків
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіцер ЗСУ: Про переговори з РФ потрібно запитувати у фронтовиків, а не тиловиків

В армії вважають, що про переговори з РФ мають висловлюватись фронтовики

18 липня 2024, 23:42
Поділіться публікацією:

У ЗСУ критично висловилися про опитування, яке показало, що 44% громадян України, які не воюють, підтримують проведення мирних переговорів з Росією.

Офіцер ЗСУ: Про переговори з РФ потрібно запитувати у фронтовиків, а не тиловиків

У ЗСУ висловилися про готовність домовлятися з РФ. Фото з відкритих джерел

За словами заступника командира Третьої штурмової бригади, майора ЗСУ Максима Жоріна, про переговори з Росією необхідно запитувати у тих, хто бере участі у війні, а не в людей, які ніяк не дотичні до бойових дій

"Згадую нещодавні опитування, які показали, який відсоток українців "готовий домовлятися" з ворогом. Вважаю, що опитування щодо завершення війни мають проводити, в першу чергу, серед іншої категорії населення — тих, хто безпосередньо цю країну захищає. Потрібно принаймні бути дотичним до цього процесу, аби розмірковувати — продовжувати нам війну чи ні", — наголосив Максим Жорін.

За словами військовослужбовця, якби запитали, наприклад, учасників бойових дій про необхідність домовлятися з РФ, результати були б зовсім іншими.

Офіцер ЗСУ вважає, що "думки населення, далекого від війни, дуже мінливі", оскільки "вчора хтось їздив з треком "Вова їб*ш", а сьогодні носить футболку "ухилянт"".

"З людьми потрібно було працювати в інформаційному полі. Але поки більше успіхів в цій області має РФ, яка швидко орієнтується в настроях та починає ефективно просувати свої меседжі на аудиторію. Результати роботи росіян ми бачимо, в тому числі, у подібних опитуваннях", — додав він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники не відмовляться від тактики інтенсивних штурмів, незважаючи на величезні втрати, які вони несуть. За словами військовослужбовця, аналізуючи свої наступальні дії на Харківському напрямку, навіть російські загарбники були здивовані масштабами своїх втрат.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини