Головна Новини Суспільство Війна з Росією Одразу відправляють "на підвал": окупанти вигадали ще одну причину для розправи над українцями
commentss НОВИНИ Всі новини

Одразу відправляють "на підвал": окупанти вигадали ще одну причину для розправи над українцями

На захопленій росіянами Луганщині за дзвінок до України людей відправляють "на підвал"

20 червня 2023, 10:30
Поділіться публікацією:

Тепер кожен, хто проживає на окупованій території Луганської області, може опинитися "на підвалі". Причиною цього може стати дзвінок рідним на підконтрольну Україні територію. Як передає портал "Коментарі", про це заявив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у Telegram.

Одразу відправляють "на підвал": окупанти вигадали ще одну причину для розправи над українцями

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Артем Лисогор зазначив, що в окупації дуже складно десь знайти зв'язок. Зокрема, у Сєвєродонецьку зв'язку практично немає, колаборанти продовжують виявляти місця, де люди намагаються знайти зв'язок та зателефонувати до рідних.

Він зазначив, що раніше російські окупанти намагалися штрафувати так званих "порушників", але люди грошей не мають, тому ця практика не спрацювала.                                                                                   

"Тому окупанти при спробі зателефонувати почали затримувати місцеве населення. За словами очевидців, чоловіків відправляють на підвал на 30 діб, жінок – на 15. Така зараз ціна дзвінка у "русском мире", – зазначає Лисогор.

Він також повідомив, що з окупованого Сєвєродонецька виїхали ремонтники-гастролери.

"В окупованому Сєвєродонецьку зупинено показові ремонти, які виконували гастролери з РФ. Майже всі бригади з зруйнованого росіянами міста переїхали до Донецької області. Залишилися тільки місцеві робітники, які змушені працювати практично безкоштовно", — повідомив голова Луганської ОВА. 
Читайте також на порталі "Коментарі" – на що сподівається Росія, активізувавши ракетний терор – як відповідає Україна. Експерти детально проаналізували ситуацію в ході ексклюзивного інтервю нашому виданню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини