Головна Новини Суспільство Війна з Росією Одесу захистив від російських ракет український комплекс "Грім":подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Одесу захистив від російських ракет український комплекс "Грім":подробиці

Українські військові у війні з ворогом успішно застосовують власний ракетний комплекс, який має назву «Грім»

26 червня 2022, 20:55
Поділіться публікацією:

Українські військові у війні з ворогом успішно застосовують  власний оперативно-тактичний ракетний комплекс на базі твердопаливної балістичної ракети, який має назву "Грім" .

Одесу захистив від  російських ракет український комплекс "Грім":подробиці

Одесу захистив ракетний комплекс Грім(Фото: Getty Images)

В місті Одеса  недільного вихідного дня. 26 червня, було неспокійно,  тричі лунала повітряна тривога та було зафіксовано потужний вибух.

Як повідомляють представники ОК "Південь" підрозділи ППО тут не застосовувались,  з ворожими ракетами  дав раду  український оперативно-тактичний ракетний комплекс "Грім".

"Підрозділи ППО в Одесі не застосовувалися, "Грім" впорався самостійно", -  розповіли, як відбивали ворожі удари  в ОК "Південь".

До слова, "Грім" — вітчизняний оперативно-тактичний ракетний комплекс, що діє на базі твердопаливної балістичної ракети,  його розробили фахівці КБ "Південне". Він розроблений з 2013 року , використовуючи  базу попередніх розробок з проєктів "Борисфен" та "Сапсан". Радіус дії  "Грому"  становить  280 км, озвучено можливості  створення версії з радіусом дії до 500 км.  Український "Грім" призначено для створення захисту  неядерного стримування  ворога.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Відповімо за Київ "кремлівським дурікам", вдаримо по командним пунктам- Арестович.За словами радника  глави Офісу президента Олексія Арестовича,   військовослужбовці Збройних сил  України готують відповідь на  недільний ракетний удар рф по місту Києву. Про це він  посадовець інформує за посередництвом свого Телеграм-каналу. Представник Офісу президента зазначив, що  українські військові оберуть іншу мішень для  удару у відповідь, це не будуть мирні люди. "Кремлівські дуріки думають, що ми зламаємося. А ми відповімо. Тільки не по мирних, як ви. По командних пунктах" .


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини